0%

Livstal 2

SHARE

Som en med livstal 2 finner du dig attraherad av ett liv där du kan bygga och vårda relationer. Du skapar enhet och medkänsla i världen med ditt stora hjärta och har en tendens att ta fram det bästa i människorna i ditt liv.

De med denna vibration söker harmoni och fred, och är ofta väldigt tillgivna och hänsynstagande till andras behov.  De är bra medlare eftersom de ofta kan se båda sidor av ett argument med otrolig klarhet, vilket kan vara en mycket positiv kvalitet. De är väldigt känsliga och kan verkligen lyssna. Tvåor är ärliga, öppna och ser det bästa i andra människor.

Karriärer som passar tvåor är de som låter dem tjäna andra och samhället. Exempel på dessa på högsta nivå skulle vara: diplomat, president, ambassadör. Men huvudsaken är att de får använda sig av sin starka vårdande ådra.

En sak att vara medveten om när det rör ett livstal 2, eftersom de trivs att få ge och hjälpa, är att de kan bli upprörda när någon annan inte uppskattar deras generositet. Det är viktigt för dem att komma ihåg att alla visar sin uppskattning på olika sätt. Om du läser detta för att du känner någon som är en 2:a, så var noga med att visa din uppskattning när det är möjligt, vare sig det är ett enkelt kort, en kram, blommor eller genom att bjuda dem dem på middag.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors