0%

Nu bloggar jag!

Posted By: EleonorAmora On:


Efter att ha insett att jag förlitat mig lite för mycket på min gillasida på Facebook efter deras godtyckliga regler om att blocka konton där, så har jag nu bestämt att de flesta av mina inlägg kommer att vara i bloggform här på hemsidan. Dessa blogginlägg kommer jag sedan att länka till min Facebooksida under en tid, för att se hur det utvecklas.

Vad vill du att jag ska skriva och ge råd om? Tipsa gärna genom att maila mig på info@eleonoramora.se!

Dela gärna de ni tycker är viktiga, och kom ihåg att inte kopiera texten utan att namnge mig som författare samt hemsidans adress: www.eleonoramora.se.

Med det önskar jag dig en riktigt härlig dag!

<3

Eleonor Amora

Livslärare och esoterisk lärare med specialitet på själarnas ursprung, intergalaktisk kunskap och multidimensionellt arbete.

www.eleonoramora.se


SHARE
Play Cover Track Title
Track Authors