0%

Beskydd hit och beskydd dit..!

Posted By: EleonorAmora On:


Det var då ett himla tjat om beskydd, skulle man kunna tänka sig att folk tänker när de läser mina inlägg.

 

Häng inte upp er på ordet.

 

Inget av detta handlar om att man är rädd och behöver beskydd, utan det som det handlar om är att kontrollera sitt energifält. Avgränsa, med andra ord.

 

Ser du bilden?

 

Så pass ska du hantera ditt energifält att du har tydliga gränser – både så att dina energier inte flödar ut över alla andra under en dålig dag, men också för att alla andras dåliga dagar inte ska påverka dig.

 

Nu handlar det ju inte bara om andras dagar och mående i det hela, även om det också är något som dessvärre ofta påverkar empater enormt, utan det som det handlar om är att detta går att tillämpa på hela ditt liv.

 

Massor av mediala har problem med att de har oinbjudna gäster i sina hem. Jag har skällt på Facebookvänner som visat blåmärken och rivsår efter att de varit på astralresor eller haft oinbjudna ”andar” hemma – för det är så många gånger som jag sett detta, hos medium som arbetar med det.

 

Detta är vad jag vill uppleva hos mina elever under deras andra år hos mig:

Tydliga gränser energimässigt.

Disciplin och fokus.

 

Bilden visar just dessa gränser för mig. Ser du?

 

När man har det, och kan veta exakt var sitt eget energifält går, så vet man också var någon annans är – oavsett om det rör någon annans dåliga dag eller ett väsen som man inte vill ha nära inpå sig.

 

På det viset så blir det också en tydlighet i NÄR man väljer att arbeta medialt.

 

Det innebär också att man faktiskt kan vara LEDIG när man är ledig, och inte överväldigas av känslor från alla man möter direkt man går på ICA och ska handla frukt.

 

Den första övningen i detta är att känna igen din egen energi.

 

Vet du hur den känns?

Vet du skillnaden på hur den känns jämfört med andras?

 

Ibland kanske man inte känner skillnad, men du kanske kan föreställa dig något annat som gör att du kan särskilja din energi.

 

Kanske en färg? En doft? 

 

Blunda och föreställ dig hur det känns om du är den färgen, eller doften?

 

När du gjort det tillräckligt länge så kan du även känna på dig om det finns någon annans energi där som inte hör hemma i din energi.

 

Testa så ska du få se; det är grymt effektivt i sin enkelhet, och det allra första steget till att kontrollera inte bara ditt eget energifält, utan även gränserna till ditt hem.

 

Lycka till!

 

– Eleonor Amora

 

Dela gärna, men kom ihåg copyright.


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors