0%

Psykos vs Medialitet

Posted By: EleonorAmora On:


Med risk för att bli lynchad så tänker jag skriva det här inlägget eftersom det är otroligt viktigt, och för att vi behöver ta bladet från munnen i detta ämne också.

 

I mina tidigare dagar som andlig lärare så fick jag lära mig att medialitet var när man fick kärleksfulla budskap och att det var frågan om psykoser när man fick negativa.

 

Detta går igenom hela det andliga utövandet på många vis, eftersom det är så otroligt många läror som blundar för att gräva djupt i sitt bagage och sitt eget mörker för att komma vidare.

 

Detta är bara ännu ett exempel på detta, och ett stort PROBLEM för inte bara mig som lärare utan även för elever som kommer till mig efter att i åratal sökt hjälp hos andra medium och lärare som inte ens vågar diskutera ämnet.

 

DET ÄR KLART ATT MEDIALITET INTE BARA ÄR POSITIVA BUDSKAP!

 

Att vara medial är att vara en KANAL – och kontrollerar du inte din medialitet, ditt energifält eller ditt personliga utrymme så kan du få information från vilken slags källa som helst.

 

Och såklart finns det inte bara änglar och gamla mormödrar med kakor där ute – det finns diverse, precis som att det finns olika personer inom det mänskliga.

 

Det är många av mina elever som kommer från psykiatrin, och då inte som klienter som varit inlagda utan personal inom alla slags rangordning. Varför? För att de förstått att vi har ett problem där, och att det finns väldigt många som läggs in och får diagnoser som vanföreställningar och psykoser som är mediala och egentligen inte sjuka alls.

 

MED DET SAGT SÅ FINNS DET SÅKLART MEDIALA SOM KAN HA PSYKOSER OCKSÅ, och ha ett sjukdomstillstånd där de inte kan hantera sin vardag.

 

Jag har elever som kommit till mig och som berättat att de endast kunna döva rösterna genom att supa sig plakata, då de aldrig fått hjälp av någon inom den andliga världen eftersom de blir livrädda när de berättar om röster som säger skrämmande saker.

 

Dessa elever har också till sist lärt sig hantera dessa röster och energier genom att kontrollera energifältet kring sig. Många av dessa har blivit väldigt duktiga inom det mediala till följd av det.

 

A och O i detta är fokus och disciplin!

Det går inte att komma förbi detta på annat vis.

 

Detta är dock en stor anledning till att jag inte förespråkar till exempel ayahuasca och liknande, även om jag tror att det kan hjälpa vissa utövare att nå sitt mörker fortare för att på det viset bearbeta det, men problemet är att det är fler och fler nyandliga som söker quick fixes på det viset.

 

Det kan skapa stor förödelse om man åker iväg på en helgkurs och använder sig av detta och med det öppnar upp sin medialitet utan spärrar och gränser, och därefter tar in all möjlig information utan att kunna hantera det. Och faktum är att det är på tok för många gamla uvar inom det mediala som inte ens kan hantera sitt eget personliga rum, utan som egentligen inte ens vet hur medialiteten fungerar hos dem själva.

 

Man kan inte gå från A till C utan att lära sig att känna och förstå B.

 

Observera att du kan få sådana spontana mediala öppningar ändå, utan detta – men det finns även läkemedel som kan påverka på detta vis, så att du öppnar upp för fort.

 

Att kontrollera sitt energifält är dock det första alla behöver lära sig oavsett om det rör ”mediala” eller de med ”psykoser” som hör negativa saker – och det gör vi inte genom omoderna verktyg som att stänga chakror och liknande. Det fungerade inte då, och det fungerar inte nu heller, och jag vet inte hur många elever som bett mig om hjälp för att förstå varför det inte fungerar. Anledningen är för att chakror alltid flödar och aldrig går att stänga, och har du inte med disciplinen om var ditt fokus är så tappar hela den övningen sitt värde överhuvudtaget oavsett.

 

Mer om olika sätt att kontrollera sina energier i ett eget inlägg.

 

Som avslutning, för att inte få IVO på mig, så understryker jag att jag inte behandlar några former av psykiska diagnoser.

 

Allt gott!

 

/Eleonor Amora

Dela gärna, men kom ihåg copyright!


Play Cover Track Title
Track Authors