0%

Fördummar Law of Attraction oss?

Posted By: EleonorAmora On:


Detta inlägg skrev jag redan 2013 på Facebook, men jag brukar dela det då och då eftersom det fortfarande är aktuellt:

På sistone har jag känt en så stor irritation på Lightworker Communityn, alltså ”ljusarbetarna”, för att det är och varit så många som väljer att blunda för förändringen vi alla måste vara del att skapa, för att nå den värld vi vill leva i.

Jag har till och med gått så långt att jag sagt att Lagen om Attraktion och de böckerna hjälpt till att fördumma oss. För sällan har något haft så stor genomslagskraft, där vi själva väljer att sätta på oss skygglappar och blunda för de saker som är orättvisa och fel. Inte sällan märker jag det även på mina egna inlägg, där de som är söta och fluffiga får mycket större genomslagskraft än de där jag vill dela med mig av tyngre info eller som är ett utrop och upprop för förändring.

Och vet ni varför?
För att människor inte ser skillnaden på att vara MEDVETEN om orättvisorna och att inte FOKUSERA på dem (som då i det vanligaste fallet innebär – BLUNDA för dem).

För det är en väldans stor skillnad på att vara MEDVETEN OM och att FOKUSERA PÅ.

Jag brukar förklara det så här:

Om du ska gå in i ett mörkt rum, och vill undvika att få sjuttioelva blåmärken för att du går in i bord och stolar som du inte ser, så tänder du lyset – eller hur?
Du väljer inte att fortsätta ha lyset släckt, och bara hoppas på turen och ha tillit? För, har vi verktygen att tända – varför ska vi då inte använda dem? Att ha tillit till en högre makt betyder inte att det är DEN MAKTEN som ska göra förändringen eller visa vägen – ibland visar den oss bara verktygen som underlättar för oss, som t.ex – att kunna tända lyset i ett mörkt rum.

När lyset sedan är tänt, då kan vi välja OM vi ändå vill braka in i bordet och få blåmärket på låret, eller om vi smidigt kan gå runt det för att nå vårt fokuserade mål.

Märker du skillnaden? Och märker du poängen jag försöker få till?

ÖPPNA ÖGONEN och TÄND LYSET!
BLI MEDVETEN OM VAD SOM SKER kring dig.
SEDAN kan du välja fokus – genom aktiva val!

<3

Eleonor Amora

 


SHARE
Play Cover Track Title
Track Authors