0%

Helvetesåren: Såklart måste det ha varit mitt fel.. Den här gången också.

Posted By: EleonorAmora On:


 

Jag tror på att vi skapar vår vision om världen genom våra tankar – och jag tror på att vi ska fokusera på positiva ämnen. MEN det betyder inte att vi får blunda för det som pågår i världen, i Sverige, i våra hem.

Detta är Förändringens tidevarv.
År av Sanning. Av att stå SANNA i våra Jag.
År av att belysa allt som inte är som det ska.

Genom att Se, Inse och Agera.
Genom att ta upp allt till ytan som varit i det fördolda.
Genom att visa våra Nära, att de inte är ensamma.
Genom att visa, att vi aldrig kommer att acceptera detta, och att vi aldrig kommer att vara tysta.

Texten är om mina sk ”Helvetesår” 2002-2006.

Eleonor

”-’Förlåt’, sade han och pussade mig på pannan innan han gick ut från toaletten.

Den enda gången han sagt förlåt under alla år.

Med tårarna som fortsatte rinna längs mina kinder stod jag kvar, och med tvivel kring mig själv om jag verkligen hade sagt nej så många gånger som jag borde ha gjort. Hade jag gjort det, och spelade det egentligen någon roll när vi var gifta? Han hade ju sagt att jag fick skylla mig själv och att jag pratat med Den, efter att jag hade lagt mig bredvid honom i soffan för att tvinga fram en försoningskram när hela huset varit fyllt av bråk och hårda ord under en hel dag.

Jag satte mig ner i duschen och lät vattnet tvätta bort all känsla av förödmjukelse. Hade jag sagt nej, egentligen, eller trodde jag bara att han skulle förstå när gråten aldrig slutade och jag försökte putta honom från mig? Jag kom knappt ihåg längre, efter att alla tankar och känslor stängts av. Efter att jag gav upp.

Såklart måste det ha varit mitt fel.. Den här gången också.”

Skriven av, och med Copyright: Eleonor Amora
Bild lånad från Google.

 


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors