0%

If I wanted to listen to an asshole – I’d fart!

Posted By: EleonorAmora On:


Ett inlägg från 2012 från min gillasida på Facebook: Eleonor Amora.

Ibland råkar man ut för regelrätta skitstövlar.
Sådana som halvljuger och som vänder kappan efter vinden.
Sådana som helt enkelt inte är människor man vill ha i sitt liv.

Trots det kan man ändå råka ut för dom.
Och vad gör vi då?

Vi har vårt aha-moment där vi svär och är förbannade och släpper ut det som behöver släppas ut (helst med en syrénfärgad bubbla kring dig, om du kommer ihåg att sätta dit den innan du får ditt utbrott); sedan ber vi Änglarna att balansera karma, för Japp; karmalagen är en Universell lag som fungerar oavsett om du har en lyxvilla eller är uteliggare – oavsett om du tror på den eller inte. Och det är Instant Karma i dessa dagar, baby, vilket innebär att det kommer att svida i baken omgående på den som betett sig illa.

Och vad gör vi sedan?
Tackar för insikterna, släpper skiten, och går vidare.
(Arbetar du med violetta flamman, så arbeta gärna med den hos dig själv och i ditt hem efteråt – för tro mig, du vill inte ha denna persons energier kvar i din närhet. Be gärna Ärkeängel Mikael klippa banden också omgående!)

För, det finns alltid en anledning till att vi mött sådana människor och att saker och ting inte gått som det ska, och det är att det finns något mycket bättre på andra sidan vägkröken.

 

Play Cover Track Title
Track Authors