0%

Med fötterna i två världar

Posted By: EleonorAmora On:


Även detta är ett gammalt inlägg, därav den gamla webbsideadressen på bilden.

 

Sedan jag var barn så har jag haft existentiella funderingar och tankar.

Jag kommer ihåg att jag som bara något år gammal låg i sängen i barnkammaren intill mammas och pappas sovrum och hade panik för att jag förstod att jag var fast i den här kroppen. Att min själ inte längre kunde färdas fritt och att jag var dödlig.

Mamma berättade många gånger för henne om jag hade suttit och förklarat för henne om hur vi alla hörde samman och kom från en och samma källa, och jag kommer ihåg att jag till och med ritade för att hon skulle förstå detta.

Hon tyckte själv att det var lite märkligt att ett så litet barn hade sådana funderingar, berättade hon, men lät mig berätta och ifrågasatte aldrig mina tankar om livet och universum.

Känslan om hur jordeenergierna tyngde ned mig i kroppen fanns kvar till 10-11-årsåldern, och jag kände hur de kom som svallvågor på kvällarna när jag låg i sängen, och tryckte ned mig i kroppen.

När jag sedan blev äldre så försvann den känslan av jordeenergin, men de existentiella tankarna har alltid funnits kvar.

Med åren så har jag insett att jag är en tidig Indigo, och att en stor del av mitt syfte här på Jorden är att forska, söka sanningar och utbilda människor.

Som Indigo är man inte bara andlig – man är ifrågasättande, man tar fram och jämför vetenskap och andlighet, och man förstår samband som inte alltid är så synliga, samt tar fram dessa i ljuset.

Därför kommer du att hitta information om båda dessa världar här på sidan.

Du kommer att få lära dig om orättvisor, om saker vi måste förändra i världen, om kunskap, om andlighet och tankar kring livet.

Du kommer dessutom att få allmänna budskap och information om energiskeenden.

Tidigare så kände jag mig splittrad för att jag stod med fötterna i två världar..

Nu har jag förstått att det är meningen att jag ska stå mellan dessa, för att se klart på båda sidor, och föra ut den kunskapen.

Tack för att du vill lära dig det!

<3

Eleonor Amora


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors