0%

Vad finns det egentligen där ute?

Posted By: EleonorAmora On:


Precis som det finns parasiter, bakterier och virus som kan påverka den fysiska kroppen, så finns det även entiteter och diverse annat som kan påverka energikropparna.

Har du ett dåligt immunförsvar så är det större chans att parasiter och annat får fäste i din kropp och har du en aura/energikroppar/energifält i obalans pga de anledningar jag nämnt tidigare så kan entiteter få fäste även där.

Det handlar inte om att skrämma människor utan det är bara så det ser ut.

Ju mer balanserat energifält – ju starkare motståndskraft mot astrala angrepp.

För er som hört talas om den genmutation som heter MTHFR och som det nu beräknas att bortemot 40% av världens befolkning har, så vet ni även att dessa individer inte kan detoxa från tungmetaller och annat på samma sätt som andra.

Det är hos dessa som vi ofta ser typiska vaccinskador som autoimmuna sjukdomar t ex. och där man till följd av det får ett försämrat immunförsvar där jag som terapeut ofta ser att man har parasitangrepp.

Det intressanta i detta är att detta såklart även gäller det energimässiga systemet.

”I det inre, så i det yttre” som man brukar säga.

Allt hänger ihop.

Det finns också ett klart samband med Indigon som har en speciell känslighet för gifter, och där man inte bara märker det på immunförsvar och kroppens förmåga till avgiftning utan även tillstånd och diagnoser som liknar ”ADHD” och överkänsligheten inom HSP.

I min bok Framtidens människa – den andliga evolutionen som snart finns att köpa, tar jag upp ännu mer om detta, men tills dess kan man läsa detta:

Högkänslighet (HSP) och gifter (ur boken Hälsa och Folkbildning, del 2)

Den nya generationen

Vill man lära sig ännu mer kan man även gå det Multidimensionella programmet, där vi går igenom mycket av detta i deltemat Intuitiv Multidimensionell Healing.

Tills dess, läs gärna mina allmänna tips och råd oavsett om det rör giftfrihet, kroppshälsa eller tips om hur man ska hantera sina egna energier.

Eleonor Amora


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors