0%

Vill du veta varför det inte funkar att stänga dina chakran?

Posted By: EleonorAmora On:


Under alla år som jag åkt runt och haft utbildningar samt haft elever som kommit hem till oss på gården, så har jag mött tusentals människor och många berättar om det ”gamla sättet” om att kontrollera sin medialitet där de fått lära sig att man ska stänga sina chakran på olika vis.

Ändå har det inte fungerat, och de har varit både utmattade och påverkade på olika vis av sin omgivning.

För det första så kan man inte stänga sina chakran. Alls. Precis som att du inte skulle kunna sluta andas, bara sådär. Ett energiflöde är ett flöde och SKA vara ett flöde. Punkt. ?

Därmed påverkar det ju såklart att man laborerar med det, vilket alltså inte är positivt eftersom vi VILL ha ett optimalt flöde. Fast nu släpper vi det.

Så återigen – varför funkar det inte oavsett det vis du försöker sätta skydd eller avgränsa dig på?

För att du säkerligen fortsätter gå och känna av omgivningen – kanske pga nyfikenhet eller okunskap.

Allt som rör intuitionen och frekvenser, i synnerhet när det rör dina egna, styr du med tanken.

Kontrollerar du inte dina tankar utan låter de spinna hejvilt så kontrollerar du mest troligt inte heller din intuition och medialitet.

Dit tanken går – dit går även energin. Och dit energin går – där känner du av saker och ting vare sig du är medveten om det eller inte.

Låter jag strikt och tråkig?

Jag lovar, jag är inte speciellt tråkig faktiskt. Men jag väljer när jag jobbar medialt och inte, för annars skulle jag gå under av utmattning om jag kände av allting hela tiden.

Och jajjemen – det är även därför som så många empater och mediala är utbrända..!

Hur styr man upp det då?

Först av allt måste du bli medveten om hur dina tankar går.

Är de överallt hela tiden? Börja avsluta tankar när de spinner iväg, och kom tillbaka här och nu istället. Kom tillbaka till din kropp fullt ut. Lägg handen på benet, bli medveten om din andning. Lägg heller ingen värdering i om du varit ute och flugit för mycket i tanken, utan välj bara att se det som en träning att lurpassa på dig själv för att se hur mycket du kontrollerar dina tankar – eller om det kanske är de som känns som om de kontrollerar dig.

Du är alltid i kontroll över dina tankar och i sinom tid även ditt energifält.

Lycka till med träningen!

?

Eleonor Amora


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors