0%

Auroragåva

Posted By: EleonorAmora On:


Jag har börjat sammanställa olika texter på min blogg, och då inte bara om änglar och energiarbete utan om mina olika livslärdomar, berättelser och erfarenheter.

Som många av er redan vet så mördades min vän Tess i augusti, och vi är många med mig som väntar på en fällande dom för den eller de som bragt henne om livet och som sedan dumpat henne i skogen.

Jag har själv varit med om misshandel i hemmet och har berättat min historia under många år nu i form av texter och föreläsningar.

Det hade nämligen likagärna kunnat vara jag.
Mitt öde.

Jag lyckades bryta mitt mönster av misshandlande män genom att förstå varför jag hade det.

Därför är det otroligt viktigt för mig att Tess öde inte bara faller i glömska, utan att något fint ska komma ur det.

Jag har valt att starta en insamling som jag bland annat ska lämna till VOOV (Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta) då jag vet att deras arbete gör en enorm skillnad, och då Tess hade ett stort engagemang även i djuren.

Jag vet att andra vänner har tankar på fonder och liknande, och alla tankar på att skapa något hållbart av detta är enormt vacker och betydelsefull.

Detta är mitt val, och jag gör detta för alla ”Tess” i vårt samhälle.

För att möjliggöra att mönster bryts.

Ni som vill delta i insamlingen, swisha på 0706886277 och skriv ”AURORAGÅVA” eftersom Aurora var det arbetsnamn jag själv hade för att skapa något liknande, innan jag insåg att VOOV fanns.

Jag ska dela mer om detta ämne senare, och det ska komma mer utav detta i form av fler föreläsningar och annat.

Stort tack på förhand!

💛

Eleonor Amora


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors