0%

Bränner den nya tidens barn sönder sina föräldrars aura?

Posted By: EleonorAmora On:


I sann Halloween-anda så tänkte jag att jag skulle passa på att ta upp ännu en felaktighet som Auraförmedlarna går ut med för att få människor att göra en Auratransformation. (Don’t do it!)

Rädsla säljer, eller hur?

Så vad kan vara det bästa sättet att sälja saker och ting rörande än att säga att DINA BARNs energier – eftersom de är den nya tidens barn – kommer att bränna sönder sina föräldrars aura och göra dem sjuka OM DE INTE GÖR EN AURATRANSFORMATION.

Det är sant. Det är så de säger.

Jag har skärmdumpar där Auraförmedlare skriver till folk att deras bebisar som ligger i deras MAGAR kommer att göra dem sjuka om de inte gör en Auratransformation, för att de är mycket mer högfrekventa än mamman.

OCH! De brukar ofta säga att om ena parten i en relation gjort en Auratransformation – då måste den andra också göra det, för att de inte ska göra den andra sjuk, och att de inte ska gå isär i sin relation.

Påståendena är exakt lika roliga och lika DUMMA som den här bilden.

NEJ DINA BARNS ENERGIER KOMMER INTE ATT BRÄNNA SÖNDER DIN AURA!!!

(Ibland undrar jag hur de gör när de hittar Auraförmedlare – letar de aktivt bland de som inte vet hur ett energisystem är uppbyggt, tro? Förlåt, alla mina älskade vänner som är Auraförmedlare eller som hoppat av från vansinnet – men faktiskt, detta är en högst reell fråga! Däremot förstår jag absolut att så många går på detta, med tanke på hur mycket reklam de kablar ut i andlig media. Snygga annonser är det också!)

Men för att förtydliga:

1. Du kan inte vara utan aura. Ever.

2. Nej. Man kan inte bränna sönder någon annans aura.

3. NEJ, VÅRA BARN GÖR OSS INTE SJUKA GENOM ATT VARA MER HÖGFREKVENTA!

Var jag tydlig nog?

– Eleonor Amora

Ps! Läs min bok ”Framtidens generation – den andliga evolutionen” när den kommer ut. Det finns ett kapitel om detta också i den!

Ps2! Vill du lära dig hur man kan ta bort skiten så kommer denna utbildning under våren 2019: RAAT – Reset After AuraTransformation

Ps3! Jag vet att det finns massor av Auraförmedlare där ute som är helt fantastiska människor och som inte vill annat än att hjälpa andra, och som har underbara intentioner och stora hjärtan med i detta. Men bränna sönder auran? Really? Ni måste, måste, måste, måste sluta gå på mördande reklam.


Play Cover Track Title
Track Authors