0%

Uppfostra din aura!

Posted By: EleonorAmora On:


Något jag tjatar om under dagarna i Medialt Självförsvar, så är det att man måste kontrollera sitt energifält/aura. Det är nämligen grundläggande kunskap, oavsett hur mycket man sedan gör för att skydda energifältet med magi, symboler, eller andra verktyg.

Många mediala är litegrann som en olydig vovve ? som är ute och nyfiket sniffar på alla dofter i området utan att bry sig om var de drar iväg.
Som hundägare kan vi väl alla som gått med dessa skuttande, stretande, egensinniga vovvar säga att man blir ganska trött efter ett tag (och de också till sist).

Många som är ”nymediala” gör detta för att de är nyfikna eller för att de är djupt empatiska och undrar hur omgivningen mår – även om det inte sker på en medveten nivå.

Detta dränerar dessa fullständigt till sist, och är något som man måste börja kontrollera för att kunna leva ett balanserat liv.

Föreställ dig därför att din aura är den där olydiga vovven, genom att dina tankar vandrar omkring.

Påminn den om att hålla sig kring dig – du behöver inte gå och fundera på om grannen i huset bredvid mår bra, eller om trädet i parken slokar, eller om katten som spatserar förbi säger hej. Inte heller är det din sak att känna av varje område för att känna om något jobbigt hänt där tidigare.
Håll dig i närheten av din kropp energimässigt, välj att styra tillbaka din tanke och ditt energifält när du märker att det börjar vandra, så uppfostrar du ditt energifält – och din tanke – att inte vandra okontrollerat.

Tanken är energi!

Välj att tänka på din hand, din arm, ditt ben, din jacka, din byxa … eller vad som helst som är något mer påtagligt i din närhet, som är neutralt, oavsett om det är pelargonen eller boken i din hand. Vad som helst är bättre än att vara ute och vandra utan kontroll i galaxen.

Lycka till!

Eleonor Amora

 


SHARE
Play Cover Track Title
Track Authors