0%

Vad har en aura med en bakdeg att göra?

Posted By: EleonorAmora On:


 

Nu har hon helt tappat det (igen!), tänker ni kanske? Men det är faktiskt inte så illa som det ser ut, jag lovar! ?

Liknelsen är faktiskt rätt fin, för det är enkelt att visualisera denna liknelse och jag använder ofta sådana på mina kurser här på kursgården eller onlinesessioner. Allt som är enkelt att förstå är bra!

Det är väldigt ofta som jag ser att mina klienters aura/energikroppar är helt utspridda när jag har sessioner. Många har stora energiläckage och de flesta, till och med gamla uvar inom det mediala, har inte så bra koll på detta att separera sina energier.

(Något som egentligen är totalt grundläggande för allt energiarbete.)

Ett enkelt sätt att visualisera sin aura på för att förstå varför jag vill att den ska hålla sig kring min klient kropp är att förklara med bildspråk så man kan se det framför sig. All energi styr vi nämligen med tanken.

Tänk dig då en bakdeg. (Yes, really!)
Och tänk dig att din aura är en bakdeg.. (Yes, really!?)

Tänk dig att du kavlar och kavlar och kavlar ut den där bakdegen till alla möjliga du tänker på där du fäster en liten hörna av den, och jobbet du stör dig på, och kanske exet du undrar över.

Varenda person fäster du en liten hörna av bakdegen mot, och till sist så är den så tunn och utkavlad att den inte längre ens är fin och jämn utan det är hål här och där, och till sist kanske det till och med lossnar delar.

Jag vill att du ska samla ihop dessa.

Varje liten degbit som du fäst vid andra ska du samla ihop i degen igen, och där ska du hålla den rund och fast precis i och intill din kropp.

Utkavlad aura så den är tjock och jämn = ok, utkavlad aura så att den blir trasig och söndrig = inte ok.

Men helst av allt ha den bullig och fin och rund precis där du är.

Ju tjockare och rundare den är kring dig, desto bättre kan den stå emot andras energier när du möter människor kring dig, och vips slipper du energiläckagen och kan hantera ditt energifält.

Hur ser din bakdeg ut idag? ?

– Eleonor Amora


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors