0%

Eleonor Amora goes WORLD WIDE

Posted By: EleonorAmora On:


 

Eftersom jag nu kommer att fokusera på boklanseringar så innebär det att jag måste prioritera om lite, och de populära programmen som fått så bra feedback under åren kommer efter våren att pausa intag på obestämd framtid.

Det innebär att ni som vill gå dessa får chansen att börja under våren, och såklart gå klart, men att det efter det är osäkert när eller om de startar upp igen då tiden inte finns att bibehålla dessa när jag ska åka runt i världen och berätta om mina böcker samtidigt som jag ska passa på att använda mig av world schooling för barnen.

Det känns helt rätt för mig och ibland måste man släppa något för att komma vidare med något annat!

Varmt välkommen att kontakta mig om du vill ingå i den sista årskullen innan pausen.

I höst börjar programmet Dragongate igen som är klart sommaren 2020, och de som startar sitt Multidimensionella program nu i vår beräknas vara klara hösten/vintern 2020.

Eleonor Amora


SHARE
Play Cover Track Title
Track Authors