0%

Nanoteknologi och olika implantat

Posted By: EleonorAmora On:


Egentligen är frekvensmedicin och healing inte speciellt konstigt, för all fast materia är av olika frekvenser precis som annat omkring oss (solljus, ultraviolett ljus, infrarött ljus osv).
En del människor kan se människors energifält med blotta ögat, och en del använder sitt inre seende.

Precis som vetenskapen börjat förstå de senaste århundradena så finns det bakterier och virus i fysisk form – men för oss som arbetar med frekvensmedicin och healing så kan vi berätta att de såklart även finns i olika frekvenser, samt går in och ut ur form i den tredimensionella verkligheten.

På sistone har jag sett en markant ökning när det gäller nanoteknologi och implantat när jag ger healing, vilket alltså innebär att jag ser dem i energifältet.
Detta innebär att det åligger healers att gå ännu ett steg upp i vad de nu gör; vi behöver ta bort detta nu på våra klienter, och vi behöver ge hälsoråd hur vi stärker våra energifält för att dessa inte ska påverka oss lika mycket.

På 1800-talet handlade det om att lära sig att tvätta händerna, att inte tömma sin bajspotta på gatorna och att äta bättre kost. Helt enkelt, den basala hygienen som nu alla tycker är det mest normala som helst.

Men hur många håller den hygienen när det gäller sitt energifält?

Och hur många vet ens om att de har ett energifält?

Det finns många sätt att göra detta på, bland annat genom de tips jag ger på gillasidan och här i bloggen på hemsidan, men det handlar faktiskt om att börja förstå helheten.

Precis som du behöver ha en läkare/naturläkare du litar på för din fysiska kropp så behöver du även healer som kan se detta och hjälpa dig att förstå hur allt hänger samman. I dagsläget låter jag bara mina egna elever arbeta med mitt energifält, för att det är så få andra healers som förstår helheten, och som kan gå in med den fokus som krävs för att ta bort det jag nämnt ovan.

Genom att stärka upp både kost och energifält så klarar kropparna av allting bättre – oavsett om det rör vanliga influensavirus eller frekvensmässiga baciller, samt regelrätta mediala attacker med implantat och diverse annat.

Hos mig lär man sig delar av detta bland annat på delkursen StarWarrior som är fyra dagar, och det kommer även i bokformat inom kort.

Tänk på att ha en bra hygien; kontrollera ditt energifält så att det inte lika lätt tar upp andra energier, och använd olika verktyg för att stärka det som t ex obsidian, sugulit och andra kristaller som faktiskt är väldigt effektiva … även om det inte går att kringgå det egna ansvaret med den mentala och energimässiga hygienen, precis som att det inte räcker att du köper tvålen på livsmedelsaffären – du måste ANVÄNDA den också.

Håll dig uppdaterad här, så får du mer tips,!

Du är så välkommen!

Eleonor Amora

www.EleonorAmora


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors