0%

Vad har en glödlampa med mänskliga energiflöden att göra?

Posted By: EleonorAmora On:


 

Något jag märkt som lärare inom medialitet och frekvensterapi är att på tok för många som jobbar inom detta inte kontrollerar sitt energifält alls.

När jag scannar av klienters energifält medialt så ser jag enorma mängder av energiläckage, vilket såklart är en stor anledning till att så många som betecknar sig som HSP eller empater har någon form av utmattningstillstånd.

Det jag påminner mina elever om under de år som de går sina utbildningar hos mig, är att lära sig att hålla fokus.

Om du föreställer dig en aura som en glödlampa, som hela tiden skiner och har energiflöden ut okontrollerat så kan du säkert föreställa dig hur den glödlampan ger och ger och ger av sitt sken överallt.

Alla runt omkring blir såklart glada av att ständigt fyllas på med energin, men vad händer med den personen som låter sitt energifält flöda så okontrollerat ut till alla utan att behålla energin själv…?

Utmattning, yes du förstod rätt.

Om du är healer, dessutom, vilket många är, så innebär det att ditt energiarbete är att likna vid denna glödlampa – det är ”lite överallt”.

Du kan ofta inte samla ihop energifältet heller, för att de flesta inte vet hur man gör det.

Genom att följa de övningar jag delar här på min gillasida på Facebook samt på min blogg här på hemsidan www.EleonorAmora.se så kan du lära dig att kontrollera ditt energifält.

Den optimala utvecklingen är nämligen att du ska kunna fokusera din energi så att du går från glödlampa till laserstråle – och tänk dig då vilken skillnad det även gör på dina energibehandlingar om du t ex är healer.

Som vanligt så handlar denna övning om att du ska hitta ett enkelt sätt att visualisera ditt energisystem och ditt energiflöde.

Om du kan föreställa dig att din aura ser ut som en form av glödlampa, så kan du även föreställa dig att du drar samman de strålarna som flödar ut, till att begränsa sig på insidan av glödlampans yttre glasskikt.

Det yttre skiket är gränsen på ditt energifält och din aura – den ska vara ungefär en armslängd ut från din kropp, och där ska den hålla sig.

Genom att påminna dig om att göra sådana övningar, alltså bara att visualisera och föreställa dig ditt energifält samt att dra tillbaka det till dit du vill att det ska vara, så kommer ditt energifält till slut att börja hålla sig därikring.

Från att ha haft ett ”normaltillstånd” med ordentligt energiläckage så har du nu skapat ett annat!

Testa, så ska du se hur bra det funkar!

(Och ja, har du ett väldigt spritt fält så behöver du göra detta ofta, och under en längre period.)

Lycka till!

?

Eleonor Amora

www.EleonorAmora.se


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors