0%

FOKUS!

Posted By: EleonorAmora On:


Skillnaden på ett fantastiskt och ett mediokert medium behöver inte ha så mycket att göra med intuition och medialitet faktiskt.

 

Det som de dock har att göra med är FOKUS.

 

Du vet skillnaden mellan en glödlampa (som jag beskrev i ett annat inlägg) och en laserstråle?

 

YES! Just det fokuset!

 

Men så länge du inte kontrollerar dina energier och ditt energifält så har du inte den kontrollen.

 

Övningarna jag tar upp här samt på min gillasida på Facebook tar upp just dessa, men om du bara gör det en gång så kommer du ingenvart.

 

Det är så många inom det andliga som glömmer att vi har energikropparna/energifältet hela tiden. Inte bara när vi ska gå på yoga eller meditera eller gå en kurs, utan varje dag finns de med oss som en förlängning på vår fysiska kropp.

 

Och precis som att du behöver gå på gymmet för att träna din fysiska kropp så kommer du också behöva träna energikropparna.

 

Vi har haft enorma energifluktuationer (/-förändringar) de senaste dagarna och det verkar som om vi kommer att få uppleva ännu ett skutt på Schumannfrekvensen inom kort baserat på händelser när det rör solens energier och det geomagnetiska fältet samt de olika jordbävningar som nu triggas av varandra.

 

Om du bara har ett statiskt beskydd som en energibubbla eller ber något utomstående väsen om beskydd kring ditt energifält, så påverkas det enormt under sådana energifluktuationer och helt enkelt fungerar väldigt dåligt.

 

Egenansvaret är stort nu och där behöver du träna, träna, träna – utan att lämna bort ansvaret till ett utomstående väsen, precis som att du inte kan säga åt din PT att träna din kropp åt dig heller.

 

När du har fokus kan du börja styra ditt energifält mer medvetet, och det gör att ditt beskydd blir starkare även de perioder när energin kring dig beter sig som en energimässig tsunami.

 

Ett av de bästa sätten att sätta beskydd sådana gånger är att med hjälp av sitt fokus och sin kontroll energimässigt börja föra sitt eget energifält i en sådan fas att det vibrerar, eftersom det gör att ingenting kan fästa på det då du själv skiftar frekvens på ditt fält, vilket gör att det inte går att få fokus på! Det finns många olika sätt, och en del visualiserar att det rör sig i en vågrörelse, som på bilden.

 

Har du inte kommit så långt än, så är Shield of Life som jag beskrivit här på hemsidan (http://www.eleonoramora.se/gratiskurs-online-laran-om-anglarna/) i filmen om Stellaränglarna, en förstärkning på din aura som fungerar rätt bra under sådana omständigheter, men det allra bästa är att du faktiskt bestämmer dig för att börja styra ditt liv – och ditt energifält, genom att TRÄNA det dagligen!

 

Ju bättre kontroll – desto bättre fokus!

 

Och ju bättre fokus – desto bättre medium (om det nu är det man vill vara)!

 

Lycka till!

 

Eleonor Amora

 

www.EleonorAmora.se

 


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors