0%

Spanien har nu vikt sig för Big Pharma precis som många andra länder

Posted By: EleonorAmora On:


Samhället har tagit en väldigt ful väg nu när det är censur i allt från Facebook till Amazon och Etsy.
Visste du att de sista har tagit bort vaccinkritiska föremål eller litteratur, och att individer hotas med att deras konton ska frysas ifall de beställer sådana varor igen?

Idag är det SPANIEN som valt att ställa sig i fållan över de uppradade lammen, där de har tagit bort en forskningsstudie som visar på beteendeförändringar hos får när de använt aluminium som adjuvant i vaccin. Och ja, att studien hade med får (sheeple) att göra var ju lite passande.

”This is the story of a scientific misconduct and editor & editorial corruption. An accepted paper in Pharmacological Research (Elsevier) was withdrawn last March 8th 2019 by the editor without a single reason other than non-declared conflicts of interest, fear of science and for sure pressure from external, not-revealed forces. You can read the story in the following emails and make your own conclusions. Our paper links the use of aluminum as vaccine adjuvant with behavioral changes in sheep and it must be extremely relevant to the field of vaccine safety that has forced them to behave in such a non-scientific, corrupted way.”

Vi måste börja säga NEJ!

Många av oss har flyttat sina konton till WeMe.com pga detta istället för Facebook, som exempel, och kanske det är så vi måste börja göra med alla plattformar som inte har kraft nog att stå emot Big Pharma?

För inte tusan kan vi väl bara säga tack och amen till censur?

Läs mer här:

PAPER YPHRS 4037_201811001554587683 (with Suppl material)
Scandalous withdrawn of a published paper


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors