0%

DRAGON RIDER EQUINOX-PAKETET

Posted By: EleonorAmora On:


 

Jag har endast TRE av dessa paket till salu och i dessa ingår 60 minuters telefonsession samt en av dessa kristallskallar och en speciell drakolja, samt aktivering av ditt drakchakra och magdalinin. I sessionen så får du veta om din koppling till drakarna och deras budskap till dig.

Priset för ett paket är 3499kr.

Dessa drakskallar i kristall har jag tagit med mig från Avalon ❤️ och där har de varsamt väckts i vattnet från de heliga vita och röda källorna. De är besjungna och har aktiverats med höstdagjämningens energier från världens hjärtchakra i samarbete med drakväktaren från Glastonbury Tor.

Den svarta är av obsidian.
Den blå är av blå kvarts.
Den grönrosa är av unakit.

Oljan som följer med är fylld med magi, örter samt kåda från drakblodsträdet där jag har ingjutit kristallenergier samtidigt som jag har bundit in de olika elementen, så att du kan använda denna för att förstärka kontakten med din drake.

Den går också att använda för att smörja på ryggen vid drakchakrat om man har känningar där.

Obs! Innehåller mandelolja! Är du allergisk mot något så fråga om innehåll.

Den som först bokar och betalar via Swish får välja skalle först.

Bokning görs genom att maila info@eleonoramora.se


SHARE
Play Cover Track Title
Track Authors