0%

EQUINOX TRANSFORMATION SHADOW WORK-PAKETET

Posted By: EleonorAmora On:


 

Jag har endast TVÅ av dessa paket till salu och i dessa ingår en 90 minuters Multidimensionell Avancerad Healingsession samt en rökelseskål, två olika slags rökelse och två fantastiska kristaller.

Priset för ett paket är 4444kr.

Rökelsen är av äkta och naturlig kåda, örter, kryddor och blommor och är från en av mina absoluta favoritaffärer i Avalon. Jag har också förstärkt dem med mitt energiarbete och där fokus är RENING, TRANSFORMATION samt BESKYDD.

Anledningen till att jag valt att kombinera dessa är för att det inre arbetet ska få göras opåverkat från yttre energier.

I detta paket ingår en vacker skål (som denna) att bränna äkta och naturlig rökelse i, samt speciellt kol till detta.

Energierna som använts är bl a från Glastonbury Tor där ett av världens stora chakran möjliggör för oss att göra djupt energiarbete hos oss själva och andra. Höstdagjämningens energier handlar om balansen mellan ljus och mörker, och möjliggör för oss att lättare synliggöra och arbeta med det som legat i våra ryggsäckar.

Stenarna som ingår är:

⭐️Rå RÖKKVARTS från Brasilien, där rökkvartsen hjälper oss att transformera och lösgöra allt det tunga det vi behöver för att ta in nya energier. Jag använder alltid rökkvarts under transformationsarbete, och dessa jag fått tag i är helt ljuvliga och oförstörda!

⭐️Rå Elite SHUNGITE från Ryssland, som är en sten som ofta benämns som en mirakelsten då den är en sten som verkar antiinflammatoriskt på våra kroppar och som lösgör på molekylnivå i vårt cellminne. Den skapar även skydd för elektromagnetisk strålning. Massor går att säga om denna fantastiska och ovanliga sten, så man kan med fördel googla.

I den transformerande healingen så tar jag bort cellminnen, entiteter, chip, olika energimässiga ingrepp samt övergrepp (även initieringar om man vill, dock ej Auratransformationer om man inte kombinerar med RAAT) och gör sedan en övergripande healing.

Detta är ett paket för de modiga som bestämt sig för att komma FRAMÅT!

Paketen bokas i turordning för först betalande via Swish.

Bokning görs genom att maila info@eleonoramora.se


SHARE
Play Cover Track Title
Track Authors