0%

Hur ser ditt uppvaknande ut?

Posted By: EleonorAmora On:


 

Jag lär ut om astralresor i flera av mina program, och det är för att många av oss färdas i drömtiden. Ibland kanske utan ett mål, men många gånger på olika uppdrag.

Imorse när jag vaknade så kom jag återigen ihåg vad jag fått lära mig av mitt andliga team i de astrala dimensionerna, och det som de påminde om att vi måste förstå att det vi nu upplever är det kollektiva medvetandets rädslor som tagit form.

Ju högre vi går upp i frekvens, vilket vi kan se med Schumannfrekvensen, desto mer medvetna måste vi bli rörande vår energikontroll – och att kunna styra våra tankar, eftersom tankar är energi och skapar energi.

Därför är det enormt viktigt att vi både är medvetna om det som nu händer – men också att vi medvetet går in i rollen av medskapare av vår verklighet, och bestämmer oss för vad vi vill se för morgondag, och att vi gemensamt visualiserar den.

Se det som en slalomtävling – du måste väja undan hindren men ändå titta rakt mot mål!

I min värld är vi fria att färdas var vi vill på jorden, vi har ett uppvaknande där alla förstår vad som skett i det fördolda, där våra folkvalda inte är korrupta, där eliten är avslöjad – och där vi väljer freden.

Hur ser ditt uppvaknande upp?


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors