0%

Varför tipsar du om Young Living men är själv mot MLM?

Posted By: EleonorAmora On:


Jag har använt Young Livings produkter i närmare 15 års tid, och faktum är att jag inte har hittat bättre eteriska oljor någon annanstans. Det finns många märken som är bra och ännu fler som är OK, men jag gillar verkligen Young Living. Jag tycker om mångfalden i deras olika blandningar och att de inte bara fokuserar på alternativhälsa utan även energimässiga aspekter. Dessutom är de rena, och kan användas direkt på kroppen som de är!

Så hur kan jag då tipsa om dem och min egen ”onlineshop” där, fastän jag rent allmänt ogillar MLM-försäljning? Helt enkelt för att man väljer själv om man vill köpa via mig eller inte, och man kan även gå in på deras hemsida och köpa som en ”vanlig kund” utan att registrera sig där eller köpa deras startkit.

Grejen är den dock att startkitet innehåller en mängd oljor som jag ändå alltid använder och rekommenderar, som t ex citron, stress away, apelsin, pepparmint, frankincense och thieves (m fl), och varför då inte ta chansen att köpa dessa billigare? I flera av startkiten ingår dessutom doftspridare och dessa använder jag alltid om någon är sjuk hemma – och annars också. Värt sin vikt i guld, och kommer alltid att vara en del av mitt husapotek!

Det som stör mig mest rörande MLM överlag är nämligen att det oftast är tvivelaktiga produkter, där företagen inte berättar om innehåll och att det är uppsökande verksamhet där vänner och vänners vänner utnyttjas – jag gör inget av det, och oljorna hos Young Livings har alltid varit bra. Om jag ändrar mig så kommer jag att säga det, för jag rekommenderar aldrig saker som jag inte själv använder och tycker är bra! Och tro mig, jag är petig..

Som sagt dock, ni gör som ni vill – ni kan bara googla på vad oljorna heter och köpa någon annanstans också om ni har ett annat favoritmärke. Orsaken till att jag nu har det länkat från hemsidan är för att det sparar mig tid när många frågar ”var kan jag köpa dessa” – för tadaaa, här går det!

 

 

DISCLAIMER

Eleonor Amora behandlar inga sjukdomar utan endast det som hon ser som grundorsaker till sjukdomar, oavsett om det rör cellminnen, tidigare liv eller annat.

Hon behandlar inte cancer, allmänfarliga sjukdomar eller livshotande tillstånd enligt de lagar och förordningar som finns i Sverige för alternativterapeuter. Hon kan dock ge healing för allmänt välbefinnande för sådana tillstånd eller själsläkning.

Eleonor Amora hävdar inte att hon kan bota någon, då hela hennes syn på livet handlar om att människor läker sig själva. Hon är således bara en kanal för att individen ska läka sig själv.

Allt som står på denna hemsida och som rör anmälningspliktiga eller allmänfarligt stämplade sjukdomar är inte något som Eleonor Amora skriver i sin profession utan endast allmänna tankar som privatperson, och skall således aldrig tolkas som råd till allmänheten eller klienter, eftersom det enligt Sveriges lag bara är sjukavården som får ge råd i frågor som dessa, hur overksamma eller farliga deras råd än må vara.

Väljer någon att köpa några eteriska oljor ur shopen så säljs de endast för att användas som doftspridare, och eventuella vitaminer och liknande som självständiga människor väljer att införskaffa säljs endast för allmänt välbefinnande eller symptomlindring. Köper någon dessa för annat syfte och råkar någon bli frisk av dessa så är det helt fristående, och har såklart inget med Eleonor Amora att göra. De som använder hälsofrämjande naturmedel har såklart bara tur att de håller sig friska eller inte blir lika hårt drabbade som de som använder sig av Läkemedelsverkets och pHARMAs rekommendationer.

Vid oro för din psykiska eller fysiska hälsa bör du alltid kontakta din vårdcentral. Konsultationer hos Eleonor Amora kan aldrig tas som alternativ till detta. Ha alltid kontakt med din läkare innan och efter du följer eventuella rekommendationer.

Terapeuter får inte behandla barn under 8 år i Sverige. Session som inkluderar barn innebär endast vägledning för föräldrarna.


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors