0%

Hur håller jag mig frisk i virustider?

Posted By: EleonorAmora On:


Detta använder jag när det rör alla former av virus och influensor.

Faktum är att jag inte ser Corona som så mycket annorlunda jämfört med vanliga säsongsinfluensor, och lever som jag brukar göra i stort sett.

Jag säger nämligen alltid åt alla att är man sjuk stannar man hemma, så det är inget annorlunda denna gång. Att inte besöka någon förrän 72 timmar efter att man varit sjuk är en bra tumregel oavsett om det rör magsjuka eller influensa. Att inte hosta på folk eller att hosta i armvecket hör till vanlig uppfostran enligt mig – samma med att man ska tvätta händerna!

🌱Hög dos vitamin D (15.000 ie och uppåt, allt beror ju på hur mycket man har hemma, man får ta sånt i beräkningen också – dela hellre upp det du har över några dagar istället för att trycka i dig allt på en dag). Detta är en kur – inget jag äter varenda dag året om.

🌱Hög dos vitamin C  – jag tar mycket mer än ”minsta rekommenderade intag” per dag när det rör C-vitamin och generellt brukar man rekommendera 4-5000 mg om det rör fysiska åkommor som man vill läka ut. Det finns studier som visar att det är många gånger högre än så för att läka ut sjukdomar, men det viktiga är att du tänker på att ta det flera gånger under dagen. Man kan även välja kost som innehåller mycket vitamin C, såklart, och lingon är ju då en favorit!

🌱Oreganoolja. Du ska inte ta det rent då det är väldigt starkt, utan bland isf med honung eller liknande. Har du inte kapslar du kan droppa i så har du säkert något annat i kapslar som du kan hälla ut och ha i en smoothie medan du droppar i oreganooljan i den använda kapseln istället. Du kan också välja att bara ha oljan i hett vatten och andas in ångorna, eller ta under fötterna. Om jag ska höfta antalet droppar så kanske jag tar 10 varje gång, och jag tar det 3-4 ggr/dag om jag är orolig över att bli sjuk. Gravida bör inte ta oregano eftersom det kan öka genomblödning i livmodern. Obs – också som en kur. Är det en daglig dos som man ska ta för att hålla sig frisk i övrigt, så räcker några droppar per dag. HÄR kan du köpa detta!

🌱L-lysin (man tar två-tre kapslar några gånger per dag även där, om man behöver boosta extra). Också som en kur, tar jag det som jag gör i vanliga fall så brukar jag ta 1 kapsel morgon och kväll eller vid behov. Lysin är en aminosyra som är väldigt bra mot alla former av virus, men har också många andra fördelar där en är att man sover bättre!

🌱 Har man serrapeptas hemma så är det också alltid bra att kombinera med. Enzymet absorberar död vävnad, blodproppar, cystor, arteriell plack och inflammation i olika former och det löser bland annat upp slem. Serrapeptas kan dock påverka blodkoagulationen; om du har en blödningsstörning ska du kontakta din vårdgivare innan du använder detta, eller helt enkelt hoppa över detta medel.

🌱 Probiotika är alltid bra, för vår hälsa kommer från en frisk mage och tarm i balans. Välj en med många stammar och många bakterier! Här finns en bra!

🌱Dessutom rekommenderar jag att man använder de eteriska oljorna oregano, ravensara (hos Young Living finns detta i blandningen Raven bland annat), balsamgran (balsam fir) och blandningen Thieves i en (air diffuser) doftspridare, som jag i sådana fall skulle ha på i sovrummet och i de rum där jag vistas mest OM jag tror att det finns ett virus som kan påverka luftvägarna. Det finns forskning på att dessa oljor hjälper just luftvägarna och lungorna att både öppna upp och få ut slem samt bekämpa virus (googla). Ja, det går i en luftfuktare också, men allra bäst är att ha en som är speciellt skapad just för att sprida eteriska oljor. HÄR kan du köpa detta!

🌱Jag brukar också använda olika eteriska oljor under fötterna, mest troligt de ovanstående eftersom de då säkert finns framme, men det är lite utifrån intuition samt tycke och smak. Varför just under fötterna? För att det där tas upp snabbast i resten av kroppen. HÄR kan du köpa detta!

🌱Kolloidalt silver är en bra idé att kombinera med, så’nt använder vi alltid om vi inte har använt upp det på djuren. 👀 Det man brukar rekommendera då är att ta små huttar av detta någon gång per dag, och att man då gör en silvergrogg och tar kolloidalt silver samt en skvätt citron och en skvätt rött vin eller annan alkohol. Kombinationen med citron och alkohol gör man för att silvret kommer in genom lipidhöljen på bakterier/virus. Håll med fördel vätskan i munnen en stund innan du sväljer. Det  finns många bra produkter även här, men jag väljer oftast Ion Silvers  ”Ionosil” eller Holistics Kolloidala Silver eftersom båda företagen jobbat hårt för att stå upp för oss konsumenters rätt till att använda oss av alternativhälsa. Man kan rösta även med plånboken och stötta de som står längst fram och slåss för vår sak, kom ihåg det!

🌱Manukahonung och propolis är också något jag ofta använder under förkylningstider – jag tar en liten sked ibland när jag känner för det. Obs! Hetta inte upp detta, ta det kallt!

🌱Passa på att skölja ur virus och bakterier med saltvatten i en näskanna!

Skulle du inte ha något av dessa jag nämner här, eller är dessa slut där du tittar, så fokusera på det du faktiskt har hemma eller kan hitta! Det som är viktigt om man är rädd för att bli sjuk är att ta medlet flera gånger per dag, så att det hela tiden finns i kroppen.

Om du inte har en favorithälsokost som du brukar köpa av, så går det jättebra att gå in via min onlineshop hos Holistics.

Mer som är bra att tänka på:

Det jag 📛INTE📛skulle göra är att kombinera eventuella virus med vare sig febernedsättande eller antiinflammatoriska apotekspreparat, vilket visat sig farligt i kombination med många virus men i synnerhet Corona. Om tempen går upp är det jättebra, för Corona är känsligt för högre temp har det visat sig. Är man orolig för feber så kan man använda citronomslag på fötter/anklar eller olja av pepparmynta längs ryggraden.

📛Jag RÖKER heller inte📛 och har aldrig gjort – vilket i fall som dessa är synnerligen toppen, eftersom de också börjat fundera över om det kan ha en koppling till Italiens och Kinas högre dödlighet Corona,  och orsaken till att det satt sig så mkt i lungorna där. Röker du så sluta idag.

📛 Röker du eller bor i område med dålig luft alternativt 5G, använd cellsyre eller något annat för att öka syresättning i celler och blod! Rödbeta är också mycket bra för detta. Viktigt! Gå UT och andas in ren luft! 📛

🌱Försök att inte stressa, och lyssna med fördel på min healingmeditation!🌱

 

 

 📛OBS! Alla tar eget ansvar över sig egen hälsa – man får känna efter om man man tål det man tar, och hur kroppen reagerar. Detta är vad JAG använder, inget jag säger åt någon annan att använda utan att ha satt mig in i deras fysiska hälsa.📛


DISCLAIMER

Eleonor Amora behandlar inga sjukdomar utan endast det som hon ser som grundorsaker till sjukdomar, oavsett om det rör cellminnen, tidigare liv eller annat.

Hon behandlar inte cancer, allmänfarliga sjukdomar eller livshotande tillstånd enligt de lagar och förordningar som finns i Sverige för alternativterapeuter. Hon kan dock ge healing för allmänt välbefinnande för sådana tillstånd eller själsläkning.

Eleonor Amora hävdar inte att hon kan bota någon, då hela hennes syn på livet handlar om att människor läker sig själva. Hon är således bara en kanal för att individen ska läka sig själv.

Allt som står på denna hemsida och som rör anmälningspliktiga eller allmänfarligt stämplade sjukdomar är inte något som Eleonor Amora skriver i sin profession utan endast allmänna tankar som privatperson, och skall således aldrig tolkas som råd till allmänheten eller klienter, eftersom det enligt Sveriges lag bara är sjukavården som får ge råd i frågor som dessa, hur overksamma eller farliga deras råd än må vara.

Väljer någon att köpa några eteriska oljor ur shopen så säljs de endast för att användas som doftspridare, och eventuella vitaminer och liknande som självständiga människor väljer att införskaffa säljs endast för allmänt välbefinnande eller symptomlindring. Köper någon dessa för annat syfte och råkar någon bli frisk av dessa så är det helt fristående, och har såklart inget med Eleonor Amora att göra. De som använder hälsofrämjande naturmedel har såklart bara tur att de håller sig friska eller inte blir lika hårt drabbade som de som använder sig av Läkemedelsverkets och pHARMAs rekommendationer.

Vid oro för din psykiska eller fysiska hälsa bör du alltid kontakta din vårdcentral. Konsultationer hos Eleonor Amora kan aldrig tas som alternativ till detta. Ha alltid kontakt med din läkare innan och efter du följer eventuella rekommendationer.

Terapeuter får inte behandla barn under 8 år i Sverige. Session som inkluderar barn innebär endast vägledning för föräldrarna.

 


Play Cover Track Title
Track Authors