0%

Dagarna i mörker är misstolkade!

Posted By: EleonorAmora On:


Igår var Stellaränglarna väldigt tydliga med att jag måste läsa på om tallkottkörtelns utsöndring av melatonin och DMT för att jag ska förstå skadeverkningarna på den när det rör 5G, så att jag därefter ska kunna förmedla det till er.

Japp, that’s my life. Mitt andliga team och jag. Sedan tio år tillbaka har just denna grupp varit vid min sida och väglett. (Fastän jag varit trög många gånger..)

5G påverkar nämligen inte bara den fysiska kroppen negativt utan hindrar oss i våra astralresor, och håller oss fångade i detta fysiska kärl.

I många olika skrifter så talas det om dagar i mörker, och nu har det aktualiserats igen där många tolkar det som att internet kommer att stängas ned en period.

Jag tror att det är misstolkat, även om man såklart kan vara förberedd oavsett och spara ned material till våra hemmakontor ändå, för jag tror att de pratar om uppvaknande i form av tallkottkörtelns aktivitet.

Har hört denna låt hela gårdagen, i etern:

When you try your best but you don’t succeed
When you get what you want but not what you need

When you feel so tired but you can’t sleep
Stuck in reverse

When the tears come streaming down your face
’Cause you lose something you can’t replace

When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

But high up above or down below
When you are too in love to let it go

Oh but if you never try you’ll never know
Just what you’re worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears come streaming down your face
When you lose something you cannot replace
oh and tears come streaming down your face
And I

Tears streaming down your face
I promise you I will learn from all my mistakes
oh and the tears streaming down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

 

Tallkottkörteln arbetar nämligen främst i mörker, då den skapar melatonin – och när tallkottkörteln aktiveras så har vi kontakt med vårt högre jag och vår själ. Så dagarna i mörker är en symbolik, inget annat. Det är uppvaknandet, som blivit aktiverat av Schumannfrekvensens höjning, och genom det faktumet kommer många att få en kickstart av sitt inre seende.

Visste du att det finns kristallint material i tallkottkörteln? Och nu pratar vi rent fysiologiskt. Detta material har visat sig kunna frigöra ljusblixtar i olika färger om det pressas tillräckligt hårt, och det har då visat sig hålla alla frekvenser av färger och ljus.

Tallkottkörteln är ett de verktyg vi har tillgång till när vi arbetar med alla olika frekvenser – eftersom färger och ljus är multidimensionellt, och nycklar till olika dimensioner.

Det blir intressant, tro mig, och till sist en ljusshow utan dess like, när vi på ett medvetet plan är uppkopplade till vårt högre jag på ett helt annat vis än nu och kan använda oss av dessa ljusfrekvenser!

/Eleonor Amora


Play Cover Track Title
Track Authors