0%

Hur kan vi ta hand om vår tallkottkörtel?

Posted By: EleonorAmora On:


Hur gör vi då för att ta hand om och läka vår tallkottkörtel?

Som med allt annat så finns det inte bara ett enkelt svar, men jag ska ge lite förslag så att du inte blir överväldigad av saker du kan göra för att förändra hur din tallkottkörtel mår.

Det som händer är nämligen att tallkottkörteln kalcifieras med åren, och vi vet att det görs bland annat då vi använder oss av fluor i tandkräm. Detta går inte att jämställa med grundämnet fluor som finns i våra jordar och vår natur, utan att detta handlar om det syntetiska ämnet som de facto även är ett nervgift.

Vi vet också att vi behöver undvika vacciner, som innehåller ämnen (t ex polysorbat 20 och polysorbat 80) som penetrerar blodhjärnbarriären och som möjliggör för aluminiumet i vaccinen att ta sig till hjärnan. Vi behöver även undvika att tillföra aluminium från andra källor, vilket gör att vi även väljer deodoranter utan aluminiumsalter i. Fluoret binder nämligen aluminiumet i våra kroppar.

Vi vet även att vi behöver undvika miljögifter som glyfosat, och alltså äta ekologiskt i så stor omfattning som vi har möjlighet till.

Utöver det behöver vi undvika artificiella elektromagnetiska fält, vilket såklart kan vara svårt i en tid som detta eftersom det skapas i allt från smartphones till teveapparater, men vi kan undvika områden med 5G och även högspänningsledningar som påverkar oss väldigt negativt.

Men vad kan vi tillföra för att läka det som tidigare blivit skadat?

Helig basilika (Ocimum tenuiflorum eller Ocimum sanctum L) är inte den basilika som vi äter i maten, utan den har en historia i indisk medicin som läkemedel för många olika sjukdomar. Basilikan gör att det syntetiska fluoret i våra kroppar rensas ut, vilket är bra på många olika vis. Den finns att äta som den är, eller som thé, kapslar, eteriska oljor mm. Vanlig basilika är dock inte heller att förkasta, så hittar du inte helig basilika så använd vanlig basilika istället.

Många andra eteriska oljor är också effektiva, och där kan vi titta på vad de tre vise männen hade som gåvor med sig till Jesusbarnet i Bibeln: myrra och frankincense. Det går att inta oralt och att smörja på huden eller att andas in ångorna av. Det finns alltid viktiga nycklar i heliga skrifter, som rör kontakten med vår essens.

Cederträ (cedarwood) och sandelträ (sandalwood) är också populära eteriska oljor att använda sig av, där man både kan ta dem direkt i munnen där man ofta trycker dessa mot gommen, eller stryker över pannchakrat alternativt tar på kronchakrat.

Young Living har också en trevlig blandning som heter Brain Power, som innehåller en blandning av bl a frankincense, cederträ och sandelträ, och som många tycker om att använda pga detta.

Kamomill och rosmarin kan också användas för att aktivera det tredje ögats seende.

Utöver detta så handlar det om att detoxa kroppen från tungmetaller vilket man bl a gör med hjälp av koriander och chlorella, vilket man kan ta i maten, som droppar, i kapslar eller i smoothies. Använd inga artificiella sötningsmedel, och tänk på att även mjölkprodukter kan slagga igenom bihålor vilket påverkar vårt pannchakra. Även homeopati är väldigt bra för att läka ut vaccinskador och rensa ut tungmetaller med hjälp av.

Tänk också på att använda vattenrenare om du bor i storstäder utan tillgång till egen brunn – det finns många olika, men den vi tycker funkar bäst är den med microspiralfilter, som de tog fram för att fungera efter Tjernobylkatastrofen.

Stort lycka till!

/Eleonor

Ps! Jag tror inte alls att kalcifieringen beror på att vi äter för mycket kalcium i vår mat, utan jag tror att det beror på att vi binder olika farliga ämnen med hjälp av exempelvis fluor! Och kom ihåg – mjölk ger inte starka ben! Kroppen kan inte ta upp kalcium från komjölken!

Eteriska oljor kan du köpa här!

 

DISCLAIMER

Eleonor Amora behandlar inga sjukdomar utan endast det som hon ser som grundorsaker till sjukdomar, oavsett om det rör cellminnen, tidigare liv eller annat.

Hon behandlar inte cancer, allmänfarliga sjukdomar eller livshotande tillstånd enligt de lagar och förordningar som finns i Sverige för alternativterapeuter. Hon kan dock ge healing för allmänt välbefinnande för sådana tillstånd eller själsläkning.

Eleonor Amora hävdar inte att hon kan bota någon, då hela hennes syn på livet handlar om att människor läker sig själva. Hon är således bara en kanal för att individen ska läka sig själv.

Allt som står på denna hemsida och som rör anmälningspliktiga eller allmänfarligt stämplade sjukdomar är inte något som Eleonor Amora skriver i sin profession utan endast allmänna tankar som privatperson, och skall således aldrig tolkas som råd till allmänheten eller klienter, eftersom det enligt Sveriges lag bara är sjukavården som får ge råd i frågor som dessa, hur overksamma eller farliga deras råd än må vara.

Väljer någon att köpa några eteriska oljor ur shopen så säljs de endast för att användas som doftspridare, och eventuella vitaminer och liknande som självständiga människor väljer att införskaffa säljs endast för allmänt välbefinnande eller symptomlindring. Köper någon dessa för annat syfte och råkar någon bli frisk av dessa så är det helt fristående, och har såklart inget med Eleonor Amora att göra. De som använder hälsofrämjande naturmedel har såklart bara tur att de håller sig friska eller inte blir lika hårt drabbade som de som använder sig av Läkemedelsverkets och pHARMAs rekommendationer.

Vid oro för din psykiska eller fysiska hälsa bör du alltid kontakta din vårdcentral. Konsultationer hos Eleonor Amora kan aldrig tas som alternativ till detta. Ha alltid kontakt med din läkare innan och efter du följer eventuella rekommendationer.

Terapeuter får inte behandla barn under 8 år i Sverige. Session som inkluderar barn innebär endast vägledning för föräldrarna.


Play Cover Track Title
Track Authors