0%

Illuminatis svartmagiker samlas i Washington

Posted By: EleonorAmora On:


Ni som följt mig under åren och alla ni som deltagit i mina Starwarrior-program eller de Multidimensionella programmen, vet att jag tidigare berättat om de svartmagiker som arbetar för Illuminati, Kabalen och därmed även Big Pharma. (Svart magi = skademagi och ingår även för att kontrollera människor, se gärna tidigare inlägg om MK Ultra!)

Här kan ni se bilder från den satanistiska ritual som de utförde mitt på ljusan dag i Washington för någon vecka sen. Vi har även fått information från de som var på plats och såg detta. Det har gått långt innan de visar sig så synligt, men det visar också att detta är exakt vad jag varnat för under många år.

Lämna ingen form av DNA eller blod om ni inte vet hur ni ska släppa kontrollen frekvensmässigt efteråt, så att dessa celler inte har en direkt energikoppling till er längre! Det finns en orsak till att voodoo-dockor görs med hår och liknande från offren. Detta är same shit – different name! Gå aldrig med på några former av tester, om ni inte vet exakt vad ni ger er in på!

För er som vill lära er detta så kommer jag att göra ett nytt onlineprogram där jag inkluderar kunskapen jag lärt ut i Starwarrior med fokus på medialt självförsvar, beskydd och det astrala planet.

Kontakta mig för mer information!

(Obs! Detta är inte ens ett dåligt aprilskämt, även om vi skulle önska det!)


Play Cover Track Title
Track Authors