0%

David Icke sticker hål på Q-bubblan!

Posted By: EleonorAmora On:


Tyvärr är jag en av de tråkiga som hela tiden sagt att man inte ska svälja allt med Q, för att de är ännu en grupp med en egen agenda. En agenda vi inte vet allt rörande ännu, och kanske aldrig kommer att få veta heller.

De som på sistone urskiljningslöst sagt att allt med Q stämmer i våra andliga kretsar är ofta de som jag brukar kalla för ojordade pling-plong-medium, som kanaliserar utan kunskap eller som helt enkelt bara sammanfattar andras texter utan en grundlig kunskap i ämnet. (Tyvärr.) Det märks ofta genom att de bara sammanfattar samma punkter som alla andra gjort, utan förmågan att dra egna slutsatser i ämnet.

Och visst är det fint att bara vilja se en god lösning, men om man ska jobba med detta behöver man kunna se båda sidor av verkligheten för att kunna förmedla en korrekt bild och inte bara en vision om regnbågen.

Såklart finns det sanningar i saker och ting när det rör Q också – och det är egentligen inte ett ifrågasättande rörande om Q finns eller inte, eller vad de gör, men problemet är att detta fokus på en RÄDDARE är ett (dåligt) mönster hos människor, oavsett om man tror att det är Jesus, Trump eller vaccin som ska rädda oss – eller som nu, Q.

Det ni nämligen kommer att se är att den andliga grupp som sväljer allt detta med hull och hår ofta även är de som säger att vi ska bara sitta still i båten, och inte göra någonting, samt skicka ljus och kärlek, och där är jag tvärtemot! Eller, skicka så mycket ljus och kärlek du vill, men sitt inte bara tyst och meditera och tro att du skapar den förändring vi behöver med hjälp av detta! Detta kräver AKTION!

Jag tycker t ex också att Trump är en intressant karaktär som ser igenom mycket av agendan inom USA och som gjort en hel del för att förändra landet till det bättre – men jag tycker att det finns brister i en del beslut också. Däremot tycker jag att han är det absolut bästa valet just nu, och jag hoppas att han kommer att vara stark nog att skapa ännu mer förändring.

För er som följt mig så vet ni att jag har lagt märke till detta mönster och påtalat det under en lång tid, och genom det även fokuserat på att stärka individen – jag tror nämligen att det är vi som måste rädda oss själva!

Om ingen annan kommer för att rädda dig – vad behöver då du göra JUST NU för att skapa förändring i ditt liv?

Du kan inte vänta längre och det du behöver göra är att lägga TID och ENGAGEMANG på att lära dig om världen kring oss, och hur du ska kunna hjälpa till att vända denna skuta, så att du kan rösta in RÄTT politiker eller förändra hela systemet.

Själv grundade jag Medvetna Trossamfundet, och det är fortfarande en av mina bästa lösningar.

Samt såklart, att visa er om världen – även de jobbiga delarna. För jag tror fortfarande benhårt på att vi måste våga se ALLT för att kunna välja fokus och riktning!

 


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors