0%

Skyddsmagi vs Svartmagi

Posted By: EleonorAmora On:


För en del så är detta svart magi, men för mig som krigare i många inkarnationer så är min familj mitt allt och jag beskyddar dem tills jag dör i detta liv, och därefter i andra dimensioner.

Jag klassar detta som skyddsmagi - och jag anser också att jag har rätt att beskydda min familj magimässigt.

Skulle jag möta någon som är ett hot mot min familj (oavsett om det är Bill Gates eller annan) så skulle detta kunna vara ett sätt att skapa ett beskydd eftersom det handlar om att begränsa den personens onda gärningar mot mig och de jag ser som mina blodsband.

Svart magi handlar om att skada och att attackera först - men är vi redan under attack och handlar vi utifrån det så är det skyddsmagi! 

Med tanke på den situation vi nu befinner oss i så väljer jag att dela detta, så att fler kan beskydda sina nära och kära, eftersom det rådande världsläget enligt mig är ett medvetet angrepp på mänskligheten från Illuminati och Kabalen - inget annat.

Om du ska dela detta så behöver du göra detta i sin helhet och länka hit - inte dela utplockade delar.

 

 Först av allt avsätter du tid och skapar utrymmet så att det känns lämpligt för situationen.

 För en del kanske det går bra att göra det i förbifarten i köket - och för andra så behövs det att man tänder ljus och bränner rökelse. Om jag väljer att skapa beskydd för min familj, så kan jag använda mig att ett rött ljus för att symbolisera mina blodsband.

Det som du behöver göra är att med hjälp av din energikontroll (som du lärt dig grunderna i här på sidan om du trycker på taggen "Aura", eller tränat noga med i kurserna Multidimensional Mediumship™ Light Online, Star Warrior Online by Eleonor Amora, Dragon Rider Online eller Auric Core Field Method by Eleonor Amora™ Online) sätta ett tydligt fokus så att du kan rikta din intention och din kraft. Det är A och O - mycket viktigare än allt annat.

 

Därefter väljer jag att inkludera de jag vill arbeta med - kanske jag väljer att bjuda in olika element och elementarväsen - kanske jag bjuder in drakarna, eller andra väsen som är viktiga för mig. Du bestämmer själv.

Antingen har jag valt att samla det material som jag behöver för min ceremoni och mitt magiarbete innan eller under tiden. Kom ihåg att alltid fråga växterna innan du väljer att ta någon växtdel - och såklart markägare om det inte är din tomt.

 

 

Mitt val skulle kunna inkludera tall, björk, gran, rönn och ros. Alla med specifika förmågor inom området beskydd.

Jag skulle också kunna välja att inkludera eteriska oljor som jag vet går multidimensionellt och beskyddar på det astrala planet. Dessa är otroligt potenta!

 

 

 Annat som vi alltid använder är peppar och salt, vilket går att programmera energimässigt då det består av kristaller, och man kan även inkludera exempelvis nässla och allt som du själv känner passar. Och ja, nässelpulver funkar jättebra.

   

Järn är ett uråldrigt vis att binda det onda - har du en järnspik så kan du lägga i den; ju rostigare desto bättre!

Du kan också använda tidigare aska från rökelse (beskyddsrökelse) eller exempelvis drakblodskåda som bär mycket magi.

 

 

 Skriv ned namnet på den person eller organisation som du vill begränsa i inflytande i ditt i liv - så att den inte kan skada dig vare sig fysiskt, astralt eller med sina gärningar.

 

 

Kanske väljer jag att rita runor eller andra kraftsymboler på andra sidan av papperet med en tydlig programmering vad dessa runor ska göra. Skräckhjälmen är en favorit, som går i alla riktningar, alla tidslinjer och i alla dimensioner.

   

Efter att du gjort detta väljer du att binda den person eller organisation du vill beskydda dig från, och där använder du ett tydligt fokus under tiden du binder och låser den från att kunna skada dig. Och visst kan man ha supermagiska saker - eller så skapar man supermagi av vanligt presentsnöre. Kom ihåg att knyta ordentligt så att knuten inte går upp!

 

 

 

 

Därefter väljer vi att lägga ned alla våra olika komponenter, under ett tydligt fokus, i en glasburk eller en liten plastpåse som vi sedan fyller med vatten (och knyter ihop) och lägger i frysboxen. Om du väljer en glasburk så fyll inte vatten ända upp innan du stänger; du vill inte att den går sönder i frysen.

   

När tid och möjlighet finns, beroende på årstid, så väljer jag sedan att begrava isklumpen (därför är det enkelt med plastpåse, så att du kan ta ur isklumpen ur den) i jorden, där jag bestämmer att ärendet begravs och aldrig mer kommer upp till ytan i mitt eller mina näras liv igen.

Distansera dig nu från utkomsten och klipp energibanden mellan dig och din skapelse - med vetskapen om att detta är gjort med kraft och fokus, som sprider sin vibration om gränssättningar och beskydd i alla tänkbara dimensioner. Såklart går detta att utveckla i det oändliga och vill du lära dig mer, så välkommen till Star Warrior Online!

 

Stå i din kraft och försvara din familj!

 Det är din rättighet!

Eleonor Amora


Play Cover Track Title
Track Authors