0%

Tror du inte på Uppstigningen?

Posted By: EleonorAmora On:


Det är många som frågar mig om detta, och i synnerhet i dessa tider.

Och nej, jag tror inte på Uppstigningen på det vis som den ofta förklaras som där ”några få” ska uppstiga – ungefär som ”the rapture” i andra troende organisationer. Jag tror inte på några 144.000 som ska vara ”speciella” och jag tror heller inte att de övriga som inte tror bara kommer att *poff* försvinna genom att bli kvar i den gamla dimensionen.

Jag tror dessutom inte att vi redan befinner oss i 5D (femte dimensionen), som många andra skriver, utan jag brukar förklara det som att världen under sina fina dagar touchar i 4D på olika platser. Jag tror inte ens att det finns några speciella 5D-tvillingsjälar som är på högre frekvens än resten av oss. Eller jo, munkarna i Tibet som inte är i kontakt med omvärlden och lever helt ostört är säkert på högre frekvens att jämföra med naturväsens.

Så varför har jag denna uppfattning? För att naturväsen befinner sig snäppet över oss i frekvens och alla människor kan inte se dem som vi ser varandra – ännu.

Däremot märker jag att fler och fler börjar se dem med sina fysiska ögon, och att det ofta sker under de perioder där Schumannfrekvensen varit högre. Men det är fortfarande bara vid topparna det händer – eller då vi befinner oss på starka kraftplatser (t ex Avalon/Glastonbury). Poängen i detta är nämligen – att se dem med våra fysiska ögon och att de är i fysisk form, precis som vi ser människorna kring oss. Hela tiden.

 

Det ni ska ta med i beaktan när jag skriver detta är att jag är Ascension Teacher vid en annan världsomspännande skola sedan tio år tillbaka, och där jag såklart lärt mig mycket bra, men jag har också en bestämd åsikt att vi inte kan gradera vår sk Uppstigning i procent, vilket görs där. Det tycker jag är helt och hållet galet, om jag ska vara riktigt ärlig.

Så vad tror jag på då? Tror jag inte på Änglar längre?

Såklart tror jag på Änglar! Jag kommunicerar med dem dagligen! Men det jag vet är att de inte kommer att rädda oss som mänsklighet medan vi sitter tysta i meditation och tittar på – det de kommer att göra (och som jag lärt ut om de senaste 10-15 åren) är att de kommer att vägleda oss så att vi får göra arbetet själva och förändra vår värld till något bättre.

Men vad innebär det då?

För det första så innebär det att vi måste ta hand om sörjan vi satt oss i. Det korrupta systemet med sina korrupta politiker och tjänstemän måste väck. Vi måste ta hand om Moder Jord genom att välja ekologiskt och sluta masskonsumera plastprodukter och skit från saluappar fulla med giftprodukter.

I min tro, så behöver vi höja frekvensen gemensamt – och jag tror inte att någon av oss är maktlösa. Jag tror att vi alla är kapabla till förändring och att vi inte förstår vidden av vår potential ännu, varken som människor eller som andliga varelser.

Det man ofta lägger märke till på punkter i världen där det är kraftplatser, är att man har mycket lättare att se naturväsen där för att kraftplatserna höjer vår egen fysiska kropps frekvens och gör att vi lättare ser det som vibrerar lite snabbare än oss.

Det är vad jag tror kommer att hända.

När frekvensen höjs på jorden, för oss alla, oavsett om det är via Schumann eller beroende på att vi slutar injicera oss med tungmetaller (varför tror ni att de oförstörda barnen så lätt ser andra väsen, innan vi proppar dem fulla med gifter t ex), så kommer vi att först och främst lära oss att leva med de naturväsen som vi ofta inte inkluderar alls, och med det så kommer vi även ha en större kontakt med vår själ och vår intuition när vårt tredje ögat inte är förkalkat och våra kroppar förgiftade.

Låter pretty nice, för mig!

(Och ja, det var därför jag grundade Medvetna Trossamfundet, som tar upp allt av detta! Smart, va?)

 


Play Cover Track Title
Track Authors