0%

Varför är de stora ”Coronautbrotten” på en rak linje?

Posted By: EleonorAmora On:


Varför har den stora spridningen av ’Corona’ skett i en rak linje, om man ser till var ’Corona’ varit som mest farligt i världen?

Det finns många teorier som ser det till 5G och att det antingen gör att kroppen blir mer mottaglig för viruset eller att de skador vi ser (t ex lungor) bara är skador som är kopplade till just 5G men som har ’Corona’ som en syndabock.

 

Det som är intressant i detta är att jag redan tidigare tagit upp att det skickas upp olika satelliter som vi nu ska få 5G via.

Har ni tänkt på att satelliterna skickas upp i en linje….?

Och hur går dessa satelliters banor runt jorden egentligen?

Är det bara en linje som är aktiv inför uppstarten av deras nät? Många frågor som vi alla behöver fundera kring, men helt klart är att det inte är en ”naturlig orsak” till att de farliga utbrotten skett på en och samma linje.

Edit: Här är bilder på en bana för några av deras satelliter. Det finns massor av olika, men som ni ser så följer de samma rutt om och om igen..

The launch will carry 60 more Starlink broadband internet satellites to their low Earth orbit destination, using a Falcon 9 rocket with a booster that flew four times previously, including twice in 2018 and twice last year, most recently in November for another Starlink mission. This is the second launch attempt for this mission, after a scrubbed attempt on Sunday due to an engine power issue, and there’s a backup launch opportunity set for Thursday at 7:56 AM EDT should this try encounter any issues or weather delays.

SpaceX is proceeding with this launch despite the ongoing COVID-19 pandemic, which late on Tuesday prompted NASA to move to a ‘Stage 3’ condition across all of their facilities, which mandates telework for all agency employees except for those whose presence on site are mission critical for operations.

Och varför är det så viktigt att fortsätta skicka upp dessa mitt under en pandemi som lamslagit hela världens befolkning – och ekonomi?

Läs och lyssna på de andra posterna jag gjort om 5G för att få en helhetsbild och förståelse!

För de som säger att ”ja men vi bor inte på linjen” så går det att se i alla länder att dödligheten finns i städerna där det är 5G och där det varit massvaccinationer innan – eller där folk tar sitt årliga säsongsinfluensevaccin. Förlåt för den dåliga upplösningen på bilden, har någon en bättre så säg till! 5G  förstärks nämligen mot aluminiumet som fastnar i vävnaden när vi injiceras med vaccin – läs mitt tidigare inlägg om det.

 

An astronomer captured SpaceX’s recently-launched Starlink satellites on video

Watch SpaceX launch 60 more Starlink satellites and attempt a Falcon 9 re-use record

Amid pandemic, SpaceX launches another batch of Starlink satellites

 


Play Cover Track Title
Track Authors