0%

Vore det inte slöseri med utrymme om vi skulle vara ensamma….?

Posted By: EleonorAmora On:


Tänk att folk fortfarande i dessa dagar tror sig ha rätten att kränka människor som tror annorlunda.. Eller mena på att andra inte är trovärdiga för att de har en tro att hela vårt Universum (eller Multiversum, för den delen) måste bestå av andra former av varelser också?

Varför skulle brinnande, talande buskar och oskulder som blir på smällen av den heliga anden övertrumfa tron på shapeshifters, reptiler, plejader eller älvor, liksom. Men låtsas att man dricker blodet av den odödliga mänskliga sonen till ens Gud går bra?

Och ja, jag är helt OK med att människor dricker låtsasblod (nattvarden, som i vin och inte för att få i sig adrenochrome såklart), så varför kan dessa inte bete sig som folk mot mig för att jag pratar med drakar? För övrigt, är det inte lite vampyr-sekt över det hela att låtsas dricka någons blod, även om det bara är rött vin?

Ps! Vi har inte lyckats komma längre än Månen (om vi nu ens har gjort det), så de borde kanske ska sluta ropa ”Hej” innan vi är över bäcken och faktiskt har besökt några andra planeter?

(Nej, jag bryr mig faktiskt väldigt sällan om när någon tramsnisse kommenterar detta, jag tyckte bara det var lite roligt att dra dessa paralleller!)


SHARE
Play Cover Track Title
Track Authors