0%

Lena och hennes mamma..

Posted By: EleonorAmora On:


”Jag känner mig som att jag sitter fast”, berättar Lena för mig. ”Åren går, och jag har jobbat här för att man liksom borde … eller ja, det har ju inte varit dåligt, men det är inget jag brinner för liksom..”

Jag lyssnar på Lenas berättelse om sitt liv, och det företag hon jobbat på de senaste tio åren.

”Jag vet inte ens vad jag vill göra, mer än att jag vet att jag inte kan fortsätta med det här. Min själ skriker!”, säger hon uppgivet, efter att hon fortsatt berätta om sin mamma som alltid försökt kontrollera hennes liv.

Lena arbetar på ett medelstort företag, och gör yoga en gång i vecka. Hon vet vad chakror är och hennes yogalärare har sagt att att man alltid ska stänga dem efter en klass, varpå jag småler och säger att hennes yogalärare har fel.

”Problemet sitter inte i att öppna och stänga chakrorna, utan det sitter i att du inte kontrollerar resten av ditt energifält”, förklarar jag innan jag fortsätter:

”Hur ofta tänker du på din mamma?”

Lena är ganska insatt i toxiska relationer, och säger att mamman är som gift för henne, och att hon hela tiden försöker påverka henne.

När jag sedan fortsätter förklara om energisystemet, och det faktum att Lena är som en mänsklig tvättsvamp, som den högkänsliga kvinna hon är, så förstår hon att hon alltid tagit in andras känslor i sitt system och att mammans energi fått kontrollera henne hejvilt.

Vi kommer överens om några övningar innan vi avslutar för dagen, så att Lena för första gången i sitt liv ska kunna känna vem hon är utan att ha andras energifält inkletade i sitt eget.

Hon mailade mig redan efter två dagar.

”Jag HATAR mina gardiner i sovrummet!! Det är mamma som tycker om dem, och jag har inte ens förstått förrän nu hur mycket hon varit i mitt energifält och påverkat.. TACK!!!”

_______

Det första steget mot att förstå vem hon är, och vad hon verkligen vill göra med sitt liv.


SHARE


Play Cover Track Title
Track Authors