0%

GUDSKOMPLEXET INOM HEALER-BRANSCHEN!

Posted By: EleonorAmora On:


Ibland känns det som ett dagis i det andliga.

Healers som går helgkurser utan någon större kunskap innan och som sedan försöker sig på allt från energitransplantationer av organ till att dra om stora energiflöden i sina klienters kroppar.

Många vet hur jag har kritiserat AuraTransformationen förut pga att deras förmedlare lärt sig att man ska dra om energiflödena till hjärtchakrat, så att övriga chakror inte längre ska vara aktiva eller ”finnas”, som de påstår.

Just detta inlägg kommer inte ta upp att man inte kan radera ut chakror eller inaktivera dem, utan det kommer att ta upp det faktum att energisystem är skapade på ett vis av en anledning.

Egentligen krävs det ingen hjärnkirurg för att förstå att ett chakra är gjort för ett slags energiflöde och i en optimal mängd, rörelse samt hastighet.

Precis som med vår andning så kan man reglera det till viss mängd utan att man dör, men man kan inte sluta andas – eller hur?

Hur bra tror du att du mår om du försöker att andas med hjälp av en tryckluftsmaskin från verkstaden? Inte så bra – eller hur?

Chakror är skapade för att samverka med våra olika organ. Hjärtchakrat samverkar med det fysiska hjärtat och finns inte bara som ett diffust moln i en högre dimension, utan det är integrerat med den fysiska kroppens organ. Nuförtiden kan man även mäta hjärtats energifält.

Om man då som healer drar om energiflöden i kroppen så att alla chakrors flöden går till ett – som i detta fall hjärtchakrat – så innebär det att det sker ett enormt flöde som det fysiska organet inte är anpassat för. Vad som händer då är att den fysiska kroppens organ går sönder i värsta fall. Det har hänt alldeles för många gånger med Auraförmedlare och Auratransformerade, där jag känner flertalet som fått välja mellan hjärttransplantation eller pacemaker. På riktigt, alltså.

Den procenten är mycket högre än vad denna problematik utgör i befolkningen i stort. Hjärtklappning och en störning på hjärtrytmen är inte heller det som ett fåtal fått problem med efter en Auratransformation, utan alldeles för många!Detta måste diskuteras – och detta måste synliggöras som ett stort problem.

Chakror och healing är ingen leksak eller fantasi som man kan mixtra hur som helst med. Det är något högst reellt.

Till alla er som mixtrar med era klienters kroppar och energikroppar – sluta.

De är skapade med just den frekvensen av en anledning och deras fysiska kropp är intonad just på den, när de skapades.

Det är ytterst få healers som är så clairvoyanta att de faktiskt ser vad de gör, samtidigt som de ändrar om i energisystemet. Sluta gör vad någon annan sagt åt dig, om du inte kan se själv vad du gör!

Och för dig som väljer healer – välj inte vem som helst. Välj de som kan.

Du är perfekt. Du ska bara komma ihåg vem du är.

Du behöver inte en massa energiimplantat, initieringar och andra saker för att nå någon högre kunskap eller frekvens. Tvärtom.

Du behöver ta bort lager av onödiga mönster för att din egen frekvens ska skina igenom tydligare.

Lycka till!


Play Cover Track Title
Track Authors