0%

Visste ni att det finns MÄNGDER av OLIKA slags energisystem hos människor?

Posted By: EleonorAmora On:


Detta beror på att vi har så många olika ursprung, både när det rör DNA (ja, du får tro vad du vill där, men jag kan garantera att vi har olika former av DNA beroende på inkorsningar från andra utomjordsliga raser) och när det rör själsliga ursprung som också har med sig förändringar i energisystemet.

Våra fysiska kroppar bär vår själsliga energi, och de anpassas i det ögonblick som spermien går in i ägget. Därefter fortsätter de anpassas under tiden det ofödda barnet går in och ut ur den fysiska kroppen.

Många av oss som är clairvoyanta kan se när barnets energier kommer in i den fysiska kroppen, i form av en orb. Detta sker under flera år efter att barnet är fött, där de går in och ut ur kroppen – på samma vis som man astralreser.

Det är dock just pga detta som en duktig healer kan titta efter särdragen från dina ursprung och således kan behandla utifrån detta.

Det finns ingen mall som passar alla – inget one-size-fits-all!

Därför är det viktigt att du inte låter någon försöka forma ditt energifält efter en mall av något slag, oavsett om det är något så enkelt som att rotchakrat ”alltid” är rött! Det är nämligen inte alltid rött och det ska inte alltid vara rött, där rött bara är en frekvens precis som alla andra regnbågens färger.

Logiskt, eller hur?


SHARE
Play Cover Track Title
Track Authors