0%

Livstal 3

SHARE

Människor med 3 som livstal är de mest konstnärliga i gänget. Deras vibration är stark, självständig och uttrycksfull, och de bär även med sig egenskaper av lekfullhet och kommunikation.

Treorna hittar sätt att skapa de vackraste sakerna i den här världen, såsom konst, musik, litteratur, etc. De andas liv i kultur och gör det dessutom så att det verkar så enkelt på grund av deras naturliga gåva för uttryck. Underhållningsindustrin är full av treor!

Var sann mot dina mål och din kreativitet som trea, och de kommer ofta att betala sig!

Treorna är optimistiska och väldigt generösa själar som kan se det positiva i människorna kring sig. Det gör att människor ofta tycker om att vara kring dem, då de dessutom är goda lyssnare och är väldigt medvetna om andra människors känslor.

Alla treor har en tendens till att njuta av livet och allt som de kan få ut av det. Den extroverta treans kärlek är i rampljuset där de gärna visar upp sin talang. Den introverta trean hänger sig istället åt ensamma kreativa sysslor som kan få dem att skapa utan att vara i strålkastaren, som en konstnär eller författare.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors