0%

Auric Core Field Method by Eleonor Amora™

Denna metod är grunden till alla Eleonor Amoras program och hennes otroliga träffsäkerhet som medium, där hon verkar över hela världen.

Genom åren har hon sett att det finns ett mönster av energiobalanser hos många inom det mediala området, vilket gör att de inte bara läcker energimässigt utan tar på sig sina klienters ohälsa och låter entiteter få fäste samt möjlighet att få tillträde till sina hem.

Detta gäller alla som kallar sig högkänsliga eller empater då deras känsliga system tar upp omgivningens signaler, utan att kunna kontrollera det, vilket leder till överladdade och utbrända system.

I sin bok The Spiritual Fly Trap – Wake up calls for Empaths så går Eleonor Amora igenom några av empaternas kända fallgropar och ger olika förslag på övningar för att stärka sitt energisystem, och för att bryta de mönster av medberoende som nästan alltid är ett problem för högkänsliga.

Genom att kontrollera våra energisystem kan vi nämligen inte bara markera gränser i våra energifält, så att vi slipper läcka energi som såll, utan även markera gränser i vår vardag!

Training with the Auric Core Field Method by Eleonor Amora™

I denna första träning inom Auric Core Field Metoden använder vi oss av det som vi brukar benämna för ”energikontroll”, där du lär dig hur du undviker att ta upp omgivningens energier, samt därmed står i din egen kraft. Detta är A och O för empater och högkänsliga.

Träningen sker i den separata Facebookgruppen för deltagarna, där du även får ta del av 4 livesändningar under samma period.  Eleonor Amora använder sig av formativt lärande, så du kan träna online på att kontrollera ditt energisystem genom frågor och svar, vilket gör träningen individbaserad.

Priset för två månaders deltagande är 5999 kronor.

Du köper med fördel även e-boken i Auric Core Field Method som finns som e-bok redan under april månad. Boken finns tillgänglig via internetbokhandlar, och länkas här från sidan när den kommer ut.

Läs dessutom gärna Eleonor Amoras berättelse i bokserien Hälsa och Folkbildning, där hon berättar om sin väg tillbaka från att ha varit sjukskriven i tio år för utbrändhet. Du kan även läsa om hennes resa som empat och högkänslig i boken Empire Moms som kommer ut på Amazon i maj.

Denna träning ingår i Multidimensional Mediumship™  Light Online Program.

Instructor of the Auric Core Field Method by Eleonor Amora™

I denna utbildning behöver man ha gått Multidimensional Mediumship™ Light Online Program eller träningen inom Auric Core Field Method (ovan) där man redan tränat på att arbeta med sitt energifält. Man behöver även ha certifierats i detta för att bli instruktör.

 

 • Vi arbetar med förståelse kring energifältet och djupdyker i hur vi medvetet och omedvetet möter andra med hjälp av detta både i vår vardag och i vår profession.

 • Du får träna på hur man lär ut om intuitionskanalerna och varför de har betydelse i detta, samt att vägleda dina klienter i hur de kan förbättra sin intuition genom att förstå hur de lägger märke till och tar in världarna. 

 • Du får träna på olika sätt att vägleda i lämpliga tekniker för att ha ett hälsosamt energifält, i detta ingår även tankar om kost och yttre faktorer.

 • Du får träna på tekniker för att scanna av individer, och hålla energin i rummet.

 • Du får träna på att se flöden hos en individ eller grupp, och var det finns läckage samt varför.

 • Du får förståelse om energifönster mellan dimensioner och avgränsningar, samt hur man hanterar dessa.

 • Du får djup förståelse i olika frågeställningar som kommer från elever och klienter, och hur du svarar på dessa.

 • Du lär dig hur du lägger märke till varje individs energifält samt hur du finner styrkor och svagheter i detta, samt vilka verktyg som passar in för respektive individ.

 • Du lär dig hur du lär ut om olika sätt att kontrollera sitt energifält på samt sätta beskydd och avgränsningar.

 •  …samt allt annat som kommer upp och är relevant för denna utbildning!

  Efter utbildningen kan eleven/instruktören själv ha sessioner  i detta, där vi rekommenderar en minsta summa om 1.999 skr för en 60-minuters-session.

 • Instruktörsbildningen sker via Zoom under 2 timmar x 4 gånger, och kostar 29.999 skr inkl 25% moms varvid fullt mentorskap erbjuds i onlinegrupp under 6 månader efteråt.

  Ju tidigare man börjar innan liveträffen, ju mer hinner man träna i onlinegruppen där övningar och texter läggs in.Beräknad utbildningsstart för liveträffen: oktober/november 2020.

 • Språk: svenska/engelska

Teacher of the Auric Core Field Method by Eleonor Amora™

 • För att få gå denna utbildning så behöver man ha varit instruktör i metoden i 6 månader, med minst 25 klientfall inlämnade.

 • Efter utbildningen kan eleven själv ha workshops i detta, där vi rekommenderar en minsta summa om 5.999 skr för en 4-dagarskurs.

 • Du får träna på tekniker för att scanna av större grupper, och hålla energin i rummet.

 • Du får träna på att se flöden i grupperna, och var det finns läckage samt varför.

 • Du får träna på att sätta beskydd kring grupper, samt inte ta in entiteter i lokalen som följer med andra.

 • Eleven har också tillgång till ett kompendium från akademin som den kan använda under sina kurser.

 • Lärarutbildningen tar 2 timmar dagar x 4 gånger, och kostar 39.999 skr inkl 25% moms. Därutöver fortsätter diskussionen i en sluten Facebook grupp.

 • Som utbildad och certifierad lärare vid akademin så finns den rekommenderad så länge som den uppdaterar sig i metoden.

 • Språk: svenska/engelska

 • Det finns möjlighet till liveträffar 1 gång per år, för alla skolans lärare.

Om Eleonor Amora

Eleonor Amora Marklund är en världskänd influenser och grundare av ’The Church of the Conscious Movement’ Medvetna Trossamfundet – den medvetna rörelsen i Sverige där hon har ändrat levnadsreglerna genom lagarna om religionsfrihet i de nordiska länderna.

Tidigare organiserade och producerade hon evenemang för världsberömda namn som den berömda japanska vattenforskaren Dr Masaru Emoto, men under det senaste decenniet har hon fokuserat på sin egen Stellar Academy & Stellar Travels där hon främst undervisar om Multidimensional Mediumship™ samtidigt som hon stärker andligt begåvade individer i att bli kick-ass medium som behärskar varje frekvens och dimension.

Genom sitt eget förlag UNFUCK Publishing har hon skrivit och gett ut flera böcker som ger styrka och kraft samtidigt som de rör vid komplexa andliga ämnen och gör dem lätta att förstå. Eleonor Amora är dessutom författare av internationella best-sellers som Empire Moms och Phoenix via AMA Publishing, förutom den bokserie om alternativhälsa som hon varit skribent i. Kommande böcker är Framtidens Människa – den andliga evolutionen som snart finns både som vanlig bok, e-bok och ljudbok på svenska, samt The Spiritual Flytrap som lanseras internationellt på engelska under sommaren 2020. Under början på hösten 2020 kommer även Eleonor Amoras orakellek Dragon Rider™ om Drakryttare™ med tillhörande bok. Under sommaren 2020 kommer även e-boken Starborn, som tar upp olika själsliga ursprung.

Hon kommer från Östersund, Sverige, med sin man och barn, där hon också har en bas. De erbjuder workshops och andliga retreats i flera länder som till exempel Sverige, Storbritannien, Island, USA och Portugal.

På deras fritid älskar hon avel av deras vackra och magiska hästar med prefixet ”Stellar” på familjens eget stuteri, där de även har godkänd hästhållning av Länsstyrelsen.

Finansiering


Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.
Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.

Kontakta oss för att ansöka via info@eleonoramora.se

Eleonor Amora berättar om formativt lärande

Jag lär ut på ett annorlunda vis, och för ett tag sedan sade en klok elev att det som jag gör helt naturligt heter formativt lärande.

För sådana som är akademiker och som lärt sig i många år att memorera kunskap och texter inför prov så kommer en del saker att vara jobbigt med mig. I mina program handlar det nämligen inte om att läsa långa texter för att memorera dessa. Många av er kommer att få börja lära er på ett annorlunda vis än vad ni har gjort förut.

Jag arbetar nämligen för att få er att förstå er själva, era tankar, era mönster, era gåvor. Era styrkor och era svagheter. Allt inom respektive ämnesområde och program såklart. Jag vill att ni ska fundera kring alla frågor och svar som jag tar upp – vad tror du kring detta? Och nej, du behöver inte tro på allt jag säger, snarare tvärtom – jag vill att du ska tänka själv och att ifrågasätta, att lära dig förstå hur din karta av världen ser ut.

Sättet som jag kan visa dig detta är genom din aktivitet i gruppen, och det är också på det vis som du kommer att få ut mest av din tid hos mig. Genom att träna på övningarna i Energikontroll varje dag från början, för att sedan gå ett steg till och ett steg till beroende på vad gruppen har för fokus.

Sättet jag kan hjälpa dig på i ONLINE-programmen är genom att du berättar om dina upplevelser när du gör dessa övningar, och att du frågar mig som jag kan svara på antingen i textform (tagga mig gärna) under varje bild, under fotot ”Fråga Eleonor” eller under en livesändning.

Du kan välja att skriva under ”Fråga Eleonor-trådarna” eller under bilden med ditt namn på, som jag vill att du skriver en kort presentation av dig själv under – både för min skull, men också för dina kurskamraters, så att ni känner er trygga att dela med er av era tankar här.

Och såklart kan man skippa i att dela något och ändå lära sig massor bara genom att lyssna på mina livesändningar och meditationer samt att läsa de texter jag delar – men jag hoppas du tar chansen att lära dig ännu mer än det.

Att observera: Allt som jag delar innefattas av copyright, alla texter och alla bilder. Dessa får under inga som helst villkor delas utanför gruppen, och gör man det riskerar man dyra kostnader. Jag lever på att dela min kunskap, det är den inkomst jag har, så snälla respektera det.

Däremot får du såklart gärna tipsa om kurserna så att fler kan komma hit och lära sig.

Tack för att du finns, och tack för att du är modig och vill lära dig om detta!

Eleonor Amora

Play Cover Track Title
Track Authors