0%

Certifieringar

SHARE

Ett certifikat delas ut efter genomgången utbildning/träning/deltagande i program efter att deltagaren lämnat in olika inlämningsuppgifter och klientarbeten efter programmets slut samt fått dessa godkända. Antalet klientarbeten beror på deltagarens behov, men brukar sträcka sig från 5-15 klienter.

Vad som gäller framgår tydligt vid respektive tillfälle.

Väljer man att inte certifieras hos akademin i enlighet med vår kvalitetskontroll efter avslutat program där certifiering finns som möjlighet, så får man inte använda sig av akademins kunskap mot klient utan endast för eget privat bruk. Gör man det ändå riskerar man att beläggas med vite. Detta beror på att många av de verktyg vi använder oss av är mycket kraftfulla och inte får användas utan kunskap eller tillräcklig träning.

Krav vid certifieringar i våra program när det rör klientarbeten mot människa:
Vi har som krav från 2015 att våra deltagare som ska arbeta mot mänsklig klient även har genom gått egen personlig terapi och eget personlig arbete om de ska få en certifiering vid akademin. Det handlar nämligen om att man själv ska vara medveten om sina egna mönster och projiceringar om man skall inneha en sådan yrkesroll. Vi gör en personlig bedömning vid varje fall. Observera att detta endast finns som krav för våra olika program, och inte vid enskilda kurser/teman. Skolan har dock rätt att kräva detta om den gör denna bedömning.

Vi samarbetar med Netterapeuten som erbjuder individualterapi med dynamisk/kognitiv inriktning och är specialiserad på social fobi, GAD (generaliserad ångest), panikångest, depression, kris i livet, utmattningssyndrom och personlig utveckling, och rekommenderar oftast minst 10 tillfällen om man inte sedan tidigare gått i någon form av terapi. Paketlösningar och erbjudanden finnes för våra elever.

 

Belastningsregister

För att bli certifierad vid akademin så kan det krävas det att du i samband med din påbörjade certifiering behöver visa upp utdrag från belastningsregistret, vilket du kan beställa här. Mindre förseelser som fortkörning eller liknande är såklart inte sådana som är relevanta, utan detta gör vi för att se till att inga större brott ligger bakom våra elever.

 

Är det några frågetecken så maila gärna till info@eleonoramora.se, och funderar du på att certifiera dig hos oss så är det viktigt att du även läser om skolans etiska regler.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors