0%

Djuren

SHARE

Våra djur ingår i vår verksamhet på många vis, då vi har både terapidjur och utbildningar inom t ex djurkommunikation. Djuren älskar fokuset, och det är många som blir kära i dem innan de åker hem efter en kurs.

Hund, katter, hästar, påfåglar, gäss, höns och kaniner – ja, det är många älskade djur som ingår i hushållet, och de är alla fantastiska själar som vi är så tacksamma att de är en del av vår familj.

Alla djuren är snälla och vänliga samt väluppfostrade – i den mån det går att uppfostra en påfågel 😉 men det är också därför som vi skriver att vi inte vill att ni kör upp bilar till gårdsplanen, då våra påfåglar ibland går lösa och kan hoppa upp på bilar om man har otur. De gillar att sitta högt och speja!

Vi vill inte att man besöker stallar eller hönsgårdar själv, då det kan innebära smittspridning om man själv har varit i kontakt med sjuka djur tidigare. Det är ofta genom att människor går in i hönshus med smitta under skor som det sprids smittor mellan fjäderfän, och då vi har många besökare så försöker vi undvika detta. Dock går det utmärkt att säga hej till djuren vid hagarna, bara man inte ger dem mat utan att fråga oss. Våra djur går på en väl utarbetad foderstat utifrån deras individuella behov.

Om du ska vara med i en session tillsammans med terapihästarna, så vill vi kartlägga först att du inte besökt hästanläggningar med kvarka och liknande innan du besöker oss.

För er som är allergiska så kan vi dessvärre inte utlova sovplatser som kan fungera under kurserna, då vår sovsal finns inne i vårt bostadshus för närvarande. I vårt hus bor även katter och hund. Kurssalen har vi i ett hus på gården, och dit får inga djur komma in. Vill du delta i kurs hos oss utan att bo i vårt hus samtidigt så hjälper vi dig gärna till och från B&B/pensionat/hotell mm. Kontakta oss gärna för att finna en lösning!

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors