0%

Djurkommunikation och djurhealing

Detta är en certifierande onlinekurs där du får lära dig att på distans kunna använda telepati och healing för att kommunicera med djur.

Vi kommer att gå igenom hur djur kan skydda sina ägare och ta på sig deras sjukdomar och obalanser samt hur man kan komma tillrätta med detta. Du kommer även att få olika tips och tricks så att du kan skicka distanshealing med hjälp av olika blomessenser, vilket är perfekt att kunna kombinera med vid stress, skada och sjukdom samt t ex under långa transporter.

Du kommer också att få lära dig om djurslagens mer andliga aspekter och hur vi kan tolka budskap från djurs gruppmedvetanden.

Kursen ligger ute i 6 månader så att du ska hinna skicka in tio klientarbeten till mig, för att visa att du förstått och kan utföra kommunikationerna samt healingen.

Priset är 5500 kronor, och du får tillgång till kursen i en grupp på Facebook där vi använder oss av färska bilder och filmer på våra djur (av alla de slag) så att du lätt ska kunna förstå hur man kommunicerar med dem.

Välkommen att kontakta oss för att boka!

Play Cover Track Title
Track Authors