0%

Eleonor Amora använder..

SHARE

Jag tipsar så ofta om dessa produkter att jag inte längre orkade googla fram länkarna till mina klienter, så därför kan man kika här istället om det är något man undrar över som jag ofta rekommenderar! Om ni har frågor om produkterna så kontakta försäljarna.

 

Köp gärna Holistics produkter genom min nätbutik för att stötta mig!
eleonoramoras.vitamera.se

 

 

Markus Rothkranz har många olika produkter som jag gillar, exempelvis Free Liver, Parasite-Free, Wild Force Green Formula, Prebiotic Fiber och Super Plant Protein. Gå in på hans sida och kolla, det är inte de billigaste produkterna man hittar, men de är mycket bra och effektiva! I dagsläget köper man dessa från USA.

 

 

 

 

Renew Life Liver Cleanse
En effektiv 30-dagars kur som renar levern med hjälp av bl.a. kolin, kronärtskocka, gurkmeja och maskros.

Denna leverdetox/-rening använder jag själv och tycker att den är effektiv och enkel. Jag använder den oftast som en kur samtidigt som jag gör en period av kaffelavemang.
Finns på många hälsokostaffärer och online.

Kom ihåg att skaffa aktivt kol också när du ska göra denna, då det kan behövas när levern frigör gifter som man annars kan känna sig illamående eller yr av. Aktivt kol finns i kapslar på Apotek eller hälsokostbutiker.

Aktivt kol ska man alltid ta med några timmars mellanrum mellan att man tagit mineraler och vitaminer, då den tar upp detta. Man kan också ta en speciell sorts lera som man kan köpa på Aqualogic. Jag rekommenderar att man läser Anna Halléns lathund om levern! 

 

Örtspecialisten Maskrosrot

Maskros är jättebra för att hjälpa levern med sin rening genom att öka gallflödet. Den kan man använda då och då och/eller som kur.
Finns på många hälsokostaffärer och online.

 

 

 

Örtspecialisten Artemisia Annua

Artemisia Annua – malört – är jättebra mot parasiter. Jag använder den oftast som en kur samtidigt som jag gör en period av kaffelavemang.
Finns på många hälsokostaffärer och online.

 

 

 

Ionosil Kolloidalt Silver

Finns på många hälsokostaffärer och online.

 

 

 

 

Homeopatiska medel
Finns på olika homeopatapotek men vi kan tipsa bland annat om DCG Nordic AB.

 

 

Ps! Medlemmar i Medvetna Trossamfundet har 5-20% rabatt på många olika näthandlar med homeopatmedel och hälsokostprodukter. Om du blir medlem så får du ta del av dessa rabattkoder.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors