0%

Om Eleonor Amora

Eleonor Amora Marklund är en världskänd influenser och grundare av ’The Church of the Conscious Movement’ Medvetna Trossamfundet – den medvetna rörelsen i Sverige där hon har ändrat levnadsreglerna genom lagarna om religionsfrihet i de nordiska länderna.

Tidigare organiserade och producerade hon evenemang för världsberömda namn som den berömda japanska vattenforskaren Dr Masaru Emoto, men under det senaste decenniet har hon fokuserat på sin egen Stellar Academy & Stellar Travels där hon främst undervisar om Multidimensional Mediumship™ samtidigt som hon stärker andligt begåvade individer i att bli kick-ass medium som behärskar varje frekvens och dimension.

Genom sitt eget förlag UNFUCK Publishing har hon skrivit och gett ut flera böcker som ger styrka och kraft samtidigt som de rör vid komplexa andliga ämnen och gör dem lätta att förstå. Eleonor Amora är dessutom författare av internationella best-sellers som Empire Moms och Phoenix via AMA Publishing, förutom den bokserie om alternativhälsa som hon varit skribent i. Kommande böcker är Framtidens Människa – den andliga evolutionen som snart finns både som vanlig bok, e-bok och ljudbok på svenska, samt The Spiritual Flytrap som lanseras internationellt på engelska under sommaren 2020. Under början på hösten 2020 kommer även Eleonor Amoras orakellek Dragon Rider™ om Drakryttare™ med tillhörande bok. Under sommaren 2020 kommer även e-boken Starborn, som tar upp olika själsliga ursprung.

Hon kommer från Östersund, Sverige, med sin man och barn, där hon också har en bas. De erbjuder workshops och andliga retreats i flera länder som till exempel Sverige, Storbritannien, Island, USA och Portugal.

På deras fritid älskar hon avel av deras vackra och magiska hästar med prefixet ”Stellar” på familjens eget stuteri, där de även har godkänd hästhållning av Länsstyrelsen.

Läraren

Med sitt varma och spontana sätt att lära ut så att alla förstår, så är Eleonor Amora en mycket populär internationell livslärare som från hjärtat når deltagare oavsett om det är hundratals människor i stora salar eller enstaka i små enskilda sessioner. Hon har som hon själv säger fötterna på jorden och blicken i skyn, och det är precis den balansen hon vill ska genomsyra allt hon gör. I yngre år stod hon med en fot i bägge världar, tills hon bestämde sig för att integrera dessa i en och samma.

Eleonor är en typisk Indigo som har lätt för att se helhetsbilden oavsett om det rör världsliga ting eller energimässiga, och detta går som en röd tråd i alla hennes utbildningar oavsett om hon utbildar healers, regressionsterapeuter, drakryttare, multidimensionella medium eller då hon lär ut om den nya generationen.

Eleonor Amora är mycket engagerad i en hållbar och ekologisk livsstil, samt förklarar gärna i sin roll som lärare hur det påverkar vårt energisystem och energikroppar. Faktum är att det i alla hennes utbildningar finns en tydlig grundkunskap som innebär att ta ansvar för sina egna energier och kunna kontrollera sitt energifält. En del av denna kunskap finner du som filmer här på sidan eller hennes Vimeokanal.

Själsligt ursprung

Eleonor Amora är specialiserad på medialt självförsvar och multidimensionellt mediumskap, vilka hon även utbildar inom i sin egen skola.

Hon arbetar ofta med sådant som andra medium räds att möta, där hon är omtalad som en av världens främsta i sitt yrke.

Eleonor Amora har ett av sina ursprung i Lyra, där hon arbetat med utvecklingen i olika galaxer under eoner av tid.

Det gör henne unik då hon är i ständig uppgradering av minnesbanker utifrån den medvetandehöjning som sker på planeten.

Hon är drakryttare som kan berätta om de minnen hon har från tidigare rensningar efter de energimässiga svallvågorna från Atlantis fall, och hur drakryttarna då kartlades och fångades för att separeras från den magi och drakbesjälning som gör oss till just drakryttare. Genom att få tillgång till våra minnen och krafter samt styrkan i vårt team, så kommer vi under denna tid kunna slutföra vårt arbete på denna planet.

Eleonor Amora arbetar från hjärtat med den Indigoenergi som hon beskriver i sina texter, vilket gör henne till en rebell och världsförändrare.

Tillsammans med hennes team av intergalaktiska stjärnvarelser, multidimensionella guider, änglar, mästare, pegaser och många fler, så jobbar hon för att förändra världen en människa i taget.

Privat: Oraklet

Med både humor och allvar bakom liknelsen så omtalas Eleonor Amora som Oraklet i filmen The Matrix.

Antagligen beroende på att Eleonor Amora ser igenom illusionerna och vågar ta sig an områden som inte många medium gör.

Oavsett om det är drakar eller demoner som ska mötas så räds hon inte sitt kall, utan har klienter runt hela världen som kontaktar henne för att kunna ge dem råd och vägledning.

Eleonor Amora är ett klarseende/clairvoyant medium som har mycket bra balans i alla hennes intuitionskanaler och där hon arbetar både med coachning för att nå de potentiella målbilder som finns framåt i tiden och med att se och förstå lärdomar och lösgöra blockeringar i tidigare liv eller andra dimensioner.

Varmt välkommen att boka din session genom att titta igenom de olika sessioner som hon erbjuder.

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se 8 december, 2017

<< Prev
Next >>

Intellektuell äganderätt

Alla Eleonor Amora Marklunds program och deras innehåll, såsom design, upplägg och material (exempelvis texter och videos) är skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Detta gäller även delad information på hennes Facebooksida och hemsida samt blogg.

Delning och spridning av hennes material och texter på Facebooksida, hemsida och blogg får endast göras om hänvisning sker till henne.

Allt material som används vid programmen tillhör Eleonor Amora Marklund och får endast användas med tillstånd från rättighetsinnehavaren.

Framställning av exemplar, kopiering, framförande, spridning, försäljning, visning eller annan överföring till allmänheten av programmen och deras material är, förutom för strikt privat bruk, förbjuden utan Eleonor Amora Marklunds medgivande.

Deltagarnas anteckningar under programmen är också skyddade enligt lagen om upphovsrätt. Deltagarnas anteckningar får således ej heller kopieras, framföras, sprida, säljas, visas eller på annat sätt överföras till allmänheten. Deltagarna får ej heller utifrån materialet och anteckningarna, skapa egna kurser eller program som är likvärdiga med Eleonor Amora Marklunds om annat ej överenskommits.

Överträdelse av den intellektuella äganderätten och upphovsrätten kommer att resultera i anmälan med böter, vitesförbud eller skadestånd som påföljd.

Eleonor Amora är ett varumärke som är registrerat hos Patent- och registreringsverket.

Media

Under 2020 har Eleonor Amora haft sitt största fokus internationellt, vilket går att se genom de fyra internationella bestsellers och listettor hon slog igenom med, samt alla olika internationella summits och podcasts.

 Magasin Måltid – ”Gudomligt Glutenfritt – Samfundet som får kostcheferna att slita sina hår”

För att se hela reportaget med Eleonor Amora där hon  berättar om varför medlemmarna i Medvetna Trossamfundet får igenom ekologisk och glutenfri kost i skolan utan att behöva använda sig av läkarintyg, klicka här:

Magasin Måltid – ”Gudomligt Glutenfritt – Samfundet som får kostcheferna att slita sina hår”

 

 

Våren 2019 deltog Eleonor i Fråga vad du vill i P3, där frågorna rörde allt om hennes andliga roll till vaccin och Medvetna Trossamfundet. Du kan lyssna på programmet här:

 

 

Eleonor har under alla år uppmärksammats i media för sin uppskattade roll som andlig lärare och för sin egen livsväg som hon använder sig av för att inspirera andra via.
Dessutom har hon varit en aktiv profil i LifeRadio&TV, från 2012 till 2018, varefter hon fortsätter att delta i mån om tid och arbetar för att starta sin egen kanal.

 

 

Sommaren 2o17 var Eleonor Amora där hon berättade om sin roll som medicinskt medium och grundare av Medvetna Trossamfundet.
Klicka här för att läsa reportaget: Frimodigt_EleonorAmoraMarklund

 

Free

 

 

Eleonor Amora är med i ett reportage i tidningen Free sommaren 2016, där hon berättar om kursgården Storsjöns Sinnero och familjens planer.

Klicka här för att läsa tidningen online!

 

 

 

Andliga profiler Nära

Eleonor var en av de 22 andliga profiler som rekommenderas av tidningen Nära i nummer 1 (2012).
Svaren som gavs under Eleonors Änglachatt hos tidningen Nära den 9:e november 2011 går att finna i deras chattarkiv. samt i nummer 2 (2012).

 

 

Änglanummer NäraOktobernumret av tidningen Nära tillsammans med Eleonor och Birkan Tore, där han berättade om hur han ringde från Hawaii till Eleonor och sade att just hon måste kanalisera den gyllene gruppen Änglar, som Eleonor senare tog kontakt med och nu kallar de gyllene  Stellaränglarna.

 

 

Inspire

Oktobernumret för Inspire Magazine, där det publicerades ett personporträtt och artikel om Eleonors andlighet.

 

 

FrimodigSommarnumret för gratistidningen Free, som finns i de flesta av landets hälsokostaffärer och andliga butiker, vilken även kan läsas i deras onlinenummer, då Eleonor valdes som månadens Frimodig.

 

 

 

Annan media som Eleonor varit aktuell i:

  • P4 Radio Jämtland om Änglar.

  • LifeRadio Göteborg – många olika program som det går att lyssna på i efterhand på www.liferadio.se

  • Life-TV Sweden.

Eleonor har även uppmärksammats genom sina samarbeten med, samt produktion av event för kända namn så som:

 • vattenforskaren Dr Masaru Emoto, som hon var den sista som samarbetade med i Skandinavien, innan han gick bort 2014. (Se film från vattenvälsignelsen i Stockholm

  2010)

 • ängelladyn Doreen Virtue som hon organiserade En Dag med Änglarna tillsammans med.

 • bioarkitekten Michael Rice, som skulle ha kurser tillsammans med Eleonor i Sverige, men där tiden inte riktigt varit mogen ännu, förutom med artikel i tidningen Inspire.

 

Disclaimer

Eleonor Amora behandlar inga sjukdomar utan endast det som hon ser som grundorsaker till sjukdomar, oavsett om det rör cellminnen, tidigare liv eller annat.

Hon behandlar inte cancer, allmänfarliga sjukdomar eller livshotande tillstånd enligt de lagar och förordningar som finns i Sverige för alternativterapeuter. Hon kan dock ge healing för allmänt välbefinnande för sådana tillstånd eller själsläkning.

Eleonor Amora hävdar inte att hon kan bota någon, då hela hennes syn på livet handlar om att människor läker sig själva. Hon är således bara en kanal för att individen ska läka sig själv.

Allt som står på denna hemsida och som rör anmälningspliktiga eller allmänfarligt stämplade sjukdomar är inte något som Eleonor Amora skriver i sin profession utan endast allmänna tankar som privatperson, och skall således aldrig tolkas som råd till allmänheten eller klienter, eftersom det enligt Sveriges lag bara är sjukavården som får ge råd i frågor som dessa, hur overksamma eller farliga deras råd än må vara.

Väljer någon att köpa några eteriska oljor ur shopen så säljs de endast för att användas som doftspridare, och eventuella vitaminer och liknande som självständiga människor väljer att införskaffa säljs endast för allmänt välbefinnande eller symptomlindring. Köper någon dessa för annat syfte och råkar någon bli frisk av dessa så är det helt fristående, och har såklart inget med Eleonor Amora att göra. De som använder hälsofrämjande naturmedel har såklart bara tur att de håller sig friska eller inte blir lika hårt drabbade som de som använder sig av Läkemedelsverkets och pHARMAs rekommendationer.

Vid oro för din psykiska eller fysiska hälsa bör du alltid kontakta din vårdcentral. Konsultationer hos Eleonor Amora kan aldrig tas som alternativ till detta. Ha alltid kontakt med din läkare innan och efter du följer eventuella rekommendationer.

Terapeuter får inte behandla barn under 8 år i Sverige. Session som inkluderar barn innebär endast vägledning för föräldrarna.

Play Cover Track Title
Track Authors