0%

Gratiskurs online: Läran om Änglarna med Eleonor Amora

 

Eftersom intresset för Änglar ökats så starkt under de gångna åren, så har jag nu valt att lägga denna som en gratiskurs online på min hemsida efter att ha haft den som onlinekurs enbart för mina elever under de senaste åren. Mycket i mitt arbete som andlig lärare, eller livslärare som jag ofta hellre kallar mig, handlar om att förenkla och göra arbetet med högre energier mer jordnära. I texterna nedan så ser ni att jag lagt upp några mer ceremoniella inslag eftersom det uppskattas av mina elever ibland, men för de som gått utbildningar hos mig så kan de vittna om att det mesta handlar om att kunna lära sig skillnaden på olika frekvenser mellan väsen för att känna igen dessa i sina arbeten. Då är fokus och disciplin ledorden, samt att känna tillit och tilltro till sig själva.

Som du kanske sett sedan tidigare så ligger  några av filmerna redan ute här: Gratiskurs online: Intuition och grundläggande energikunskap med Eleonor Amora, och det finns även andra filer och övningar där om det är intuitionsdelen man vill träna på och öva upp. Som du säkert förstår kan dessa inte jämföras med att ha gått utbildningar hos mig här på kursgården, och för de som går Ascension with Angels (TM) – As above, as Below i det Multidimensionella Programmet, så innebär denna grund bara att vi kan fokusera på överkursen i ämnet under dagarna på kursgården.

Det jag går igenom i filmer och text nedan är:

 • Änglar och Ärkeänglar (Videofilm 59:38 min)

 • Nya tidens ärkeänglar (Videofilm 12:56 min)

 • Stellaränglar – Gyllene änglar (Videofilm 17:08 min)

 • Änglahealing (Videofilm 13:36 min)

 • Gyllene händer – Angel’s Touch (Videofilm 08:16 min)

 

Ovan filmer inkluderar genomgång och beskrivningar om olika änglar, änglagrupperingar, änglahierarkin, ärkeänglar och den nya tidens änglar inklusive stellaränglarna (de gyllene änglarna) som Eleonor började kanalisera budskap från 2011.

Änglar är ljusväsen och alltså inte själar som ingår i reinkarnationsprocessen, det finns dock exempel på själar som endast kommit på besök i enstaka inkarnation för att sedan återvända direkt till Änglariket, utan att behöva löpa hela linan ut och genomgå den långa reinkarnationsprocessen.

Du får lära dig hur änglarna kan kommunicera med dig samt ge tecken att de är vid din sida, för alla har skyddsänglar som finns vid får sida under hela vårt liv. Du får under denna kurs lära dig hur de kan hjälpa dig på din livsväg.

Kursen innehåller också Angel’s Touch, där du lär dig hur du kan ta emot och ge energihealing från änglarna.

Onlinekursen innehåller även mer information om änglar som du kan ta del av nedan, som exempelvis:

 • Hur du bjuder in änglarna till ditt hem

 • Kristaller med Änglaenergier

 • Änglabeskydd

 • Änglabrev

 • Hjärtöppning av änglarna

Att observera! Jag arbetar INTE med initieringar, eftersom jag tycker att dessa är ett övergrepp i energikropparna. Jag visar istället hur man lär sig att kommunicera med änglar och andra väsen utifrån intention och fokus.Innehållet är copyrightskyddat och får ej spridas eller distribueras utan att jag namnges som författare och lärare, med även hänvisning till den fulla informationen från denna sida, så att inget delas lösryckt ur sin helhet.

Glöm inte att ALLA kan kommunicera med Änglar! Det handlar bara om att lära sig hur det går till, och det får du lära dig här.

Stort lycka till!

Änglar och Ärkeänglar

 

 

 

Änglahierarkin

(från 26:20 in på filmen Änglarna och Ärkeänglarna)

Furstendömen – Principalities
Överser större områden, stora företag, sjukhus, kyrkor (allt som rör en större gruppering människor)
De sprider harmoni och välsignelser

Makter – Powers
Änglar som är med vid övergångar som födsel och dödsfall.
Lords of Karma/Karmarådet ingår också i denna gruppering.

Herradömen/Herravälden – Dominions
Änglar som hjälper de änglar som är under dem i denna struktur, för att de ska kunna vibrera med en lägre energi och hellre kunna kontakta oss människor.
De hjälper oss vid uppstigningsprocessen, och att höja våra vibrationer.

Keruber – Cheruber/Cherubimer
Sprider glädje och skratt. De står för mirakel och under.

Troner/Ofanimer – Thrones
Övervakar planeter och planeternas uppstigning

Serafer – Seraphims
Anses ofta bland de högsta, och de som är närmast källan.

Detta är något som lärs ut vid andra skolor, men det är något som jag bara nämner för mina elever då detta är kopierat av det auktoritära tänket från religionerna, där så mycket struktureras enligt det mänskliga sättet att se väsen som högre än oss. Jag tror inte på det sättet att varken sätta in Änglar i olika begränsningar eller i sådan hierarki. I mitt sätt att se på det har det hellre att göra med ansvarsområden.

Nya Tidens Ärkeänglar

Stellaränglarna

 

Änglameditationer

Följande meditationer läggs snart till:

Godnatt och sov så sött
Välkommen till en helt ny dag

 

Änglaaltare

 

 

 

Änglahealing

 

 

Änglar och dofter

Eteriska oljor kan också hjälpa oss att få kontakt med änglariket, om ni sätter den intentionen.

Här är några exempel på eteriska oljor (välj gärna de av terapeutisk kvalitet för bästa effekt, t ex Young Livings eller DoTerras) som förknippas med olika Änglar. De änglar som nämns vid de olika ”teman” som jag berör vid denna bild är de du kan fokusera på att få kontakt med för att arbeta med dessa områden.

Naturligtvis kan även andra Änglar och andra dofter hjälpa, men dessa är bra exempel.

Du kan arbeta med oljorna antingen genom att applicera på olika chakran (om de är av terapeutisk kvalitet som de jag nämner!) eller genom doftspridare. Du kan förslagsvis meditera och ta denna kontakt med detta fokus.

Healing – Ärkeängel Raphael

För att öppna ditt hjärtchakra och attrahera änglarna som sköter healing, föryngring och cellförnyelse så använd gärna dessa oljor:

– Kamomill
– Nejlika
– Enbär
– Lavendel
– Citron
– Neroli
– Ros
– Sandelträ
– Timjan

Andlig visdom – Ärkeängel Zadkiel:

För att öppna de högre chakrana och för att ta kontakt med änglarna som fokuserar på andlig visdom, kunskap och förståelse så kan du använda dessa oljor:

– Kamomill
– Frakincense
– Myrra
– Lindblomma
– Rosmarin
– Rosenträ
– Salvia
– Sandelträ

Visioner – Ärkeängel Raziel:

För att rensa det tredje ögat – pannchakrat – och för att se universums hemligheter tydligare, samt underlätta för visioner, så kan du använda dessa oljor:

– Kanel
– Jasmine
– Lime
– Myrra
– Neroli
– Rosenträ
– Salvia
– Sandelträ

Ängladrömmar – Ärkeängel Gabriel:

För att få hjälp att höja ditt medvetande medan du sover, så att du lättare kan få kontakt med änglarna genom dina drömmar så kan du använda dessa oljor:

– Angelica
– Anis
– Basilika
– Kanel
– Koriander
– Mimosa
– Myrra
– Neroli
– Ravensara

Änglakommunikation – Ärkeängel Haniel:

För att skapa en varaktig kontakt med änglarna och för att förstärka kommunikationen mellan er, så kan du använda dessa oljor:

– Kamomill
– Grapefrukt
– Citron
– Lind
– Myrra
– Neroli
– Apelsin
– Sandelträ

Inre barn – Ärkeängel Chamuel:

För att läka ditt inre barn och för att stärka alla våra relationer, genom att skapa förståelse och förlåtelse, så kan du använda dessa oljor:

– Kamomill
– Frankincense
– Geranium
– Hyacinth
– Lavenddel
– Mandarin
– Neroli

Förändring – Ärkeängel Metatron:

För att hjälpa under faser av förändring i livet, oavsett om det rör livsfaser som födelse eller död, eller vanlig förändring, så kan man använda dessa oljor:

– Cederträ
– Romersk kamomill
– Cypress
– Frankincense
– Jasmine
– Lavendel
– Lindblomma
– Mandarin
– Neroli
– Sandelträ

Ensamhet – Ärkeängel Jophiel

Många ljusarbetare känner sig ensamma här på jordeplanet, och depression, ensamhet, sorg och melankoli kan nå oss alla på ett eller annat vis.
Dessa oljor kan hjälpa dig:

– Bergamot
– Kamomill
– Citron
– Neroli

Rening – Ärkeängel Zadkiel:

För rening av hem och aura samt allt annat du kan tänka dig, så kan vi be denna Ängel om hjälp. Han arbetar från den Violetta strålen och omvandlar tung energi till lättare, och kan också hjälpa dig att släppa hat, ilska eller bitterhet.

Prova dessa oljor:

– Basilika
– Kamfer
– Cederträ
– Citronella
– Cypress
– Eucalyptus
– Frankincense
– Citron
– Citronmeliss
– Myrra
– Neroli
– Salvia
– Sandelträ
– Tea tree

Beskydd – Ärkeängel Mikael:

För beskydd och att känna dig trygg samt komma förbi hinder eller tvivel så är denna Ängel bra att arbeta med, och exempel på oljor som du kan använda är:

– Stjärnanis
– Angelica
– Svartpeppar
– Anis
– Frankincense
– Lavendel
– Rosmarin
– Salvia
– Valeriana
– Mimosa

Centrering – Ärkeängel Jophiel:

För att centrera, balansera och att skapa inre harmoni och ljus så är denna ängel bra att jobba med, och då kan du prova dessa oljor:

– Cederträ
– Geranium
– Grapefrukt
– Lavendel
– Citron
– Mandarin
– Apelsin
– Ylang Ylang
– Rosenträ

Attrahera kärlek, glädje eller en kärlekspartner – Ärkeängel Chamuel:

För att öppna och läka ditt hjärtchakra för att attrahera kärlek i ditt liv, och för att upptäcka glädjerika relationer så kan du prova dessa oljor:

– Kanel
– Nejlika
– Koriander
– Jasmine
– Lindblomma
– Mimosa
– Apelsin
– Ros
– Vanilj
– Ylang Ylang

Attrahera tur och lycka – Ärkeängel Jophiel:

För att skapa mer lycka och tur i ditt liv så kan du prova att kombinera två eller tre av dessa oljor, vilket kommer att hjälpa till att rensa blockeringar i rotchakrat, sakrala chakrat och solar plexus chakrat:

– Kanel
– Nejlika
– Kummin
– Sandelträ

 

Bjud in Änglarna till ditt hem

Att välkomna Änglar in i våra liv är något av det vackraste man kan göra, och alla brukar känna av känslan av frid och kärlek när detta görs. Har man barn kan man med fördel göra detta tillsammans med barnen.

Ett sätt är att skapa ett Änglaaltare som jag nämner i filmen, och att skapa en plats för Änglarna för att visa hur viktiga de är för dig.

Jag tycker om att ha med de fyra elementen: jord, eld, vatten och vind när jag kallar in dem och bjuder in dem.

  • Jord: t ex en blomma

  • Eld: t ex ett ljus

  • Vatten: t ex en skål vatten

  • Vind: t ex en fjäder

Man kan skapa detta altare och sedan sätta sig ned en stund för att stilla sitt inre och se för sitt inre hur man bjuder in Änglarna till sitt hem, sitt liv och sitt hjärta.

Ibland vill man markera med att t ex öppna ytterdörren och bjuda dem välkomna.

Du kan också be dem att stå vakt vid din dörr, dina fönster och andra platser du vill ha beskydd på.

Tacka dem för att de kommit till dig.

(Man kan också förenkla detta, och bara kommunicera med dem i tanken – men ibland är det vackert med det mer ceremoniella.)

 

Änglar i vardagen

Varje gång jag ser ett utryckningsfordon så skickar jag extra änglar med dem för att säkra en säker transport och även till den som är sjuk eller har skadat sig.

Det kan ni alltid göra, och det skapar automatiskt en bättre och mer gynnsam energi för alla inblandade.

Prova det gärna i alla former av offentliga utrymmen och skicka gärna änglar till platser där ni vet att det kan finnas mer oro som t ex sjukhus och andra platser inom vård och omsorg.

Såklart gäller detta även globala händelser som krig och naturkatastrofer.

Ärkeängel Chamuel och hjärtöppning

Ärkeängel Chamuel och hans olika kärleksänglar kan hjälpa dig med känslomässig healing och att öppna ditt hjärtchakra.

Många människor är rädda för att öppna sitt hjärtchakra eftersom de tror att detta gör dem sårbara, men det är faktiskt tvärtom när man vågar stå i kärlek och tillit. De som vågat komma över detta känner sig mycket mer i balans och mår mycket bättre.

Ärkeängel Chamuel kan hjälpa dig med alla dina relationer, och speciellt när det rör livsförändrande händelser som t ex skilsmässor och konflikter.

Be alltid Ärkeängel Chamuel att hjälpa dig att öppna ditt hjärtchakra och att utveckla dina healingförmågor.

Ärkeängel Chamuel kan också hjälpa dig att finna själsfränder och dina olika själsgrupperingar.

Ärkeängel Zadkiel och healing

Änglar respekterar alltid vår fria vilja, som du hört i filmerna, och de kommer aldrig att forcera detta eller hindra våran rätt till detta.

De kan dock hjälpa oss att se gamla mönster som vi gått med, även om de inte alltid är så roliga att se.

Ibland behöver vi omvärdera meningen med livet eller tydliggöra gamla mönster för att kunna läka allt gammalt som vi sparat i vår ryggsäck genom livet.

Ärkeängel Zadkiel är en bra Ängel att be om hjälp i detta, så att allt gammal oläkt och obalanserat kan synliggöras och äntligen få en möjlighet att läka.

Alla människor förtjänar att bli fria från sitt gamla bagage!

Visualisera att du befinner dig i den violetta stråle som Ärkeängel Zadkiel arbetar från, och placera det du känner att du behöver läka i denna energi.

Han kan transformera alla tunga känslor av ilska eller bitterhet, och få dig att förstå lärdomarna som ligger bakom detta.

Ett fritt och läkt hjärta är det bästa som finns! Ta chansen när vi har så mycket hjälp att tillgå.

Kontakt med Änglar via kristaller

Det finns många olika sätt att få starkare kontakt med Änglarna med hjälp av, ett av dessa är via kristaller som t ex kristaller som selenit och angelit kan vara lämpliga, men bergskristall fungerar också bra.

 

Sätt dig på en bekväm plats och slappna av i kroppen. Ta lite djupare andetag.

Använd dig av teknikerna för att jorda dig och att dra tillbaka dina energier, som du lärt dig i filmerna.

Ta en stund och verkligen titta på din kristall efter att du känner dig avslappnad.

Håll den i bägge händer och föreställ dig att du andas genom kristallen, under någon minut.

Känn hur kristallens energi börjar byggas upp i ditt hjärtchakra.

Andas in denna energi och föreställ dig att du blåser den uppåt och utåt, upp till Änglarnas rike, där du sänder tacksamhet för allt gott du har i ditt liv.

Föreställ dig en molnig dag, där molnen plötsligt skingras och ett ljus når ditt ansikte.

Ta emot detta ljus genom ditt kronchakra som sitter längst uppe på ditt huvud. Detta ljus är nu kontakten med Änglarnas rike.

Låt denna Änglaenergi flöda genom hela din kropp. Genom alla dina celler.

Ta emot Änglarnas välsignelser.

Sänd ut från ditt innersta att du önskar kontakt med din Skyddsängel – eller vem du nu vill ha kontakt med från Änglarnas rike.

Känn att din Ängel kommer närmare och närmare, när den till sist håller om dig med sina underbara vingar.

Ta emot din Ängels energi, och dess beskydd.

Fråga gärna om vägledning.

Tacka för mötet och kom tillbaka till nuet.

Skriv ned din upplevelse.

Änglabrev och änglaönskningar

Det finns många exempel på Änglabrev, och detta är ett som jag ska dela med mig av. Kom ihåg att detta bara är ett exempel, och att du kan formulera dig på det sätt som känns bäst.

 

Förlåtelse av dig själv och andra är väldigt viktigt för din hälsa. Faktum är att förlåtelse handlar mer om dig än någon annan, och du behöver inte ens berätta för den andra att du förlåtit den.

Det finns många olika sätt att göra detta på, men Änglabrev är en kraftfull teknik att göra det på.

För att skriva ett Änglabrev behöver man inte ens tro på Änglar..

Ta åtminstone femton minuter för att göra detta, och sätt dig någonstans där du inte blir störd. Ta papper och en penna med dig.

Längst upp kan du t ex skriva;

”Ett Änglabrev till det högre jaget av …. som bärs av kärlek och ljus av Änglarna” (fyll i namn på personen som du önskar förlåta eller som du vill ska förlåta dig).

Börja brevet med ”Kära…..” och fortsätt skriva ned alla dina känslor och erfarenheter som har skapat denna obalans mellan er. Var ärlig och rättfram.

Skriv sedan en ny paragraf där du skriver om alla de goda saker som har hänt mellan er, eller kanske detaljer om vad du lärt dig i form av bra saker genom denna svåra situation. Du kan också skriva här om hur du skulle vilja att saker var mellan er (med kärleksfulla ord).

Avsluta med: ”Jag välsignar dig och släpper dig till det högsta goda. Min själ förlåter dig för all ilska och sorg som har funnits mellan oss. Din själ förlåter mig för all ilska och sorg som har funnits mellan oss, nu och för alltid. Med kärlek, ….” och så skriver du under. Du kan även skriva att detta brev bärs nu av Änglarna till våra högre jag för allas bästa.

Vik nu ihop ditt änglabrev, adressera det till personen eller situationen som det rör och placera den på en speciell plats där ingen annan läser detta i upp till 48 timmar (det är inte så noga med tiden, men du bör inte låta brevet ligga kvar utan att göra något med det).

Du vet när det är skickat energimässigt och bränner sedan upp eller kastar det.

En önskan från hjärtat är en bön och Änglar älskar att svara på böner från hjärtat.

Det är viktigt att dina önskningar är klara och för det högsta goda.

Endast positiva ord bör användas.En person kan göra en Änglaönskning åt sig själv, men många gånger kan det bli ännu starkare om det är fler vänner som håller visionen av önskningen tillsammans.

Play Cover Track Title
Track Authors