0%

Helhetscentret i Avalon

SHARE

Från och med hösten 2018 så driver Eleonor Amora även ett holistiskt center i Sumerset, England; närmare bestämt i vad som kallas Avalon men som på kartan heter Glastonbury.

Avalon har i många tusen år varit ett viktigt andligt center, dit även Jesus färdades enligt gamla texter. Inom den andliga världen ses det som världens hjärtchakra, och vi är många som kan vittna om dess helande och själsligt upplyftande energier.

Med närheten till världsarv som Stonehenge och Avebury så kan hon erbjuda sina elever och klienter olika helhetslösningar under sin vistelse i det mytomspunna området, där man från centret har gångavstånd till stadskärnan men även Glastonbury Abbey (där kung Arthur och Guinivere sägs ha varit begravda), Glastonbury Tor och Chalice Garden med de två heliga källorna. För de som utökar sin vistelse så går det även att besöka Tintagel och Merlin’s Cave.

Eleonor Amoras främsta arbete är med leylinjerna under the Tor och Chalice Garden, där även ättelinjerna från Sarah Tamar (graalen) och drakryttarna gör sig påminda.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors