0%

Hur går det till?

PROGRAM

Efter att du kontaktat oss för bokning via info@eleonoramora.se så får du information om var du ska betala in din session. Sessionen betalas innan du får förslag på tider, och vi ser helst att du betalar via Swish. Vi har möjlighet till delbetalning via vår samarbetspartner, och i särskilda fall beviljas faktura för företag.

Om du ska delta i ett program eller retreat behöver du fylla i uppgifter via denna länk efter att du kontaktat oss via mail för att boka.

De sidor vi hänvisar till att man ska läsa innan anmälan är dessa:
http://www.eleonoramora.se/faq/
http://www.eleonoramora.se/akademins-etiska-regler/
http://www.eleonoramora.se/certifieringar/

SESSIONER

Prislista för olika sessioner finns här.

Det är viktigt att du läser regler om bokning och avbokning.

Vid avtalad tidpunkt så kommer Eleonor Amora att ringa dig på det telefonnummer du uppgett, och då är det viktigt att du uppgett rätt telefonnummer. Har du uppgett fel så kan vi inte ringa dig, utan då förlorar du dessvärre din bokade tid. I dagsläget erbjuder vi endast sessioner via telefon, då vi väntar på fiberuppkoppling till gården.

Eleonor Amora spelar inte in sessionerna, så du behöver antingen föra anteckningar eller själv spela in sessionen. Om du spelar in sessionen så är den endast för ditt eget privata bruk, och du har inte tillåtelse att lägga upp den offentligt någonstans, om du inte har fått godkänt att göra detta.

Kom ihåg att planera eventuella frågor i förväg, så att du hinner dessa under sessionen. Blir sessionen överskjutande pga att du inte upp frågor i tid innan tiden på sessionen gått ut, så får du betala extra för överskjutande tid. I dagsläget är det 600 kronor per påbörjad halvtimme, men du får alltid information om detta i god tid innan om det skulle vara aktuellt. Ta gärna för vana att ställa en klocka eller timer, så att du vet när det är 1o minuter kvar, så att du känner att du hinner med allt du tänkt dig.

Eleonor Amora är alltid mycket noggrann med att hennes klienter ska känna sig stärkta efter en session med henne, och ha en plan för att komma framåt.

Om du vill veta hur vi sköter bestämmelserna rörande den nya personuppgiftslagen så är du välkommen att läsa här: http://www.eleonoramora.se/dataskyddsforordningen-gdpr/

Varmt välkommen med din bokning!

Play Cover Track Title
Track Authors