0%

Inbetalningsuppgifter

Vårt familjeföretag heter Storsjöliv AB, vilket är det namn du får upp när du gör dina inbetalningar hos kurser och sessioner hos Eleonor Amora.

Plusgiro 86 84 33-4
Bankgiro 5242-1658
Swish 123 073 70 98

Utöver förskottsbetalning via ovanstående, så erbjuder vi även andra betallösningar genom Wasa Kredit där vi bland annat kan erbjuda upp till 36 månaders räntefri avbetalning.

Observera!
Betala ingen kurs eller session förrän du fått OK på din bokning via mail: info@eleonoramora.se

Vi är godkända för F-skatt, FA-skatt och moms.

Läs mer här om hur det går till vid bokningar.

Mentorskap och onlinekurser ingår i alla våra olika utbildningar, kurser och program, vilket innebär att din utbildning påbörjas i samband med att du läggs till i onlinegrupperna samtidigt som din anmälan.

Vid bokning och betalning hos oss godtar du automatiskt våra regler som finns beskrivna under FAQ-sidan och dess undersidor som finns länkade. Du friskriver även Eleonor Amora från allt ansvar rörande din fysiska och psykiska hälsa, och godtar att allt ansvar för detta ligger på dig själv efter sessionerna samt lovar att ta kontakt med rätt vårdinstans inom den allopatiska vården vid behov.


 

 

 

Uppgifter till Wasa Kredit

Om du vill ansöka genom Wasa Kredit för att betala din utbildning eller session hos oss så lägger vi in ansökan via deras portal och det vi då behöver är ditt:

  • Namn

  • Personnummer

  • Adress

  • Var du arbetar och vilken form av anställning du har

  • Månadsinkomst innan skatt

  • Övriga fasta utgifter per månad

  • Antal hemmavarande barn (under 18 år)

  • Vi behöver även ett foto på godkänd ID-handling, t ex körkort.

Genom att ge oss dessa uppgifter så godkänner du att vi skickar in ansökan och att det görs en kreditkontroll på dig genom Wasa Kredit.

Får du godkänt av dem som kommer vi sedan att skriva ut dokument som du ska skriva under och skicka till dem innan ditt lån är färdigt och din betalning är oss tillhanda.

I dagsläget erbjuder via olika former av betalningslösningar via dem, så kontakta oss gärna för mer information.

Play Cover Track Title
Track Authors