0%

Inbetalningsuppgifter

Läs mer här om hur det går till vid bokningar för sessioner eller program samt för att få svar på allmänna frågor och få veta akademins regler.

Observera!
Betala inget förrän du fått OK på din bokning genom att maila oss på info@eleonoramora.se eller Eleonor Amoras Facebooksida.

Mentorskap och onlinefilmer ingår i alla våra olika program, vilket innebär att din träning påbörjas i samband med att du läggs till i onlinegrupperna samtidigt som din anmälan.

Vid bokning och betalning hos oss godtar du automatiskt våra regler som finns beskrivna under FAQ-sidan och dess undersidor som finns länkade.  På vissa sessioner och behandlingar har vi ingen avbokning och återbetalning utan endast möjlighet till ombokning! Du friskriver även Eleonor Amora från allt ansvar rörande din fysiska och psykiska hälsa, och godtar att allt ansvar för detta ligger på dig själv efter sessionerna samt lovar att ta kontakt med rätt vårdinstans inom den allopatiska vården vid behov.

OBS! Pga olika länders restriktioner vid COVID så kan beslut behöva fattas snabbt, och även flytt av datum eller lokaler. Vi uppskattar att ni som kunder har förståelse för detta. Vi har under tiden för dessa restriktioner ej möjlighet till återbetalning eller ångerrätt (se Force Majeure-klausul) dock kan man alltid flytta sin bokning till lämpligare tillfälle för båda parter.


 

 

 

Fristående

Eleonor Amora är namnskyddat hos Patent- och registreringsverket, och Eleonor är fristående samt obunden när det kommer till vilka företag hon samarbetar med.

Detta innebär att denna hemsida ej är att se som en offentlig hemsida för någon form av företag utan enbart för Eleonor Amora och de tjänster som hon erbjuder för närvarande. Hennes tjänster samt övriga utbud kan även de ändras och har förändrats sedan hon började arbeta som healer 1995. Hon individanpassar även både program samt tjänster, vilket innebär att detta utbud bara kan ses som ett smakprov.

Eftersom Eleonor Amora samarbetar med många företag och tjänster så kan det ibland bli så att du hänvisas att betala in till annat företag än det som nämns här, då hennes evenemang ibland arrangeras och produceras av andra företag.

 

Storsjöliv

Vårt familjeföretag heter Storsjöliv AB, vilket är det namn du får upp i de fall då du gör dina inbetalningar för bokningar hos Eleonor Amora genom uppgifterna nedan.

Plusgiro 86 84 33-4
Bankgiro 5242-1658
Swish 123 073 70 98

Utöver förskottsbetalning via ovanstående, så erbjuder vi bland annat även andra betallösningar genom Wasa Kredit där vi kan erbjuda upp till 36 månaders avbetalning.

Storsjöliv AB är godkänt för F-skatt, FA-skatt och moms.

 

I företaget Storsjöliv så arbetar bl a dessa:

Mattias är, förutom att vara gift med Eleonor Amora, även allt-i-allo på gården samt i företaget och ordnar de praktiska sakerna under dagarna hos oss. Skulle det bli problem med att flyg, tåg eller buss inte kommer i tid som det ska, så skicka honom ett sms på 070-311 65 57. Har du berättat om ditt flightnummer innan så håller han koll via Swedavia-appen om du är försenad. Han är den i företaget som har alla körkortsbehörigheter, inklusive buss och taxi, och kan ta sig an de mest beundransvärda backningar med stora fordonsekipage! (Obs! Du kan inte skicka sms till Mattias om bokningar av sessioner – detta telefonnummer rör endast överenskomna hämtningar vid flyg/tåg/buss under dagar när du deltar på ett event på Storsjöns Sinnero.)

Adrian tar hand om de praktiska sakerna med djuren under dagarna du är på gården. Han håller även på att ta körkort för truck, bil och lastbil, och har sedan innan motorcykelkörkort samt skoterförarbevis, vilket gör att han kommer att hjälpa Mattias i hans roll att hämta på tåg och flyg från och med 2019. Han är även den av oss som agerar motorcykelbud, och som du snällt kan be att hämta pizzor åt er vid pizzerian under dagarna. 😉 (Ja, det händer, och vi låter alla äta det som de vill!) Ska du hyra skoter under dagarna här så är det Adrian som visar dig lederna, och han är även den som förbereder för resten av gruppen när vi ska ut och grilla eller liknande.

Mattias, Adrian och Eleonor turas om att köra ut deltagarna vid besök till olika naturområden.

Anneli är vår koordinator och den som skickar ut böcker och gillar att ta hand om alla våra papper samt att ordna med alla deadlines. Henne kan du nå på co@eleonoramora.se, och hon är även den du mailar för att få uppgifter från vår redovisningsbyrå ifall vi missat att skicka ut kvitton eller annat administrativt.

Uppgifter till Wasa Kredit

Om du vill ansöka genom Wasa Kredit för att betala din utbildning eller session hos oss så lägger vi in ansökan via deras portal och det vi då behöver är ditt:

  • Namn

  • Personnummer

  • Adress

  • Telefonnummer

  • Mailadress

  • Var du arbetar och vilken form av anställning du har

  • Månadsinkomst innan skatt

  • Din del av boendekostnad per månad

  • Övriga fasta utgifter per månad

  • Antal hemmavarande barn (under 18 år)

Genom att ge oss dessa uppgifter så godkänner du att vi skickar in ansökan och att det görs en kreditkontroll på dig genom Wasa Kredit.

Får du godkänt av dem som kommer vi sedan att skriva ut dokument som du ska skriva under och skicka till dem innan ditt lån är färdigt och din betalning är oss tillhanda. Skulle du ändra dig och inte vill skriva under, så blir det alltså inget lån som betalas ut till oss.

I dagsläget erbjuder via olika former av betalningslösningar via dem, så kontakta oss gärna för mer information.

Play Cover Track Title
Track Authors