Individanpassade dagar på kursgården

SHARE

För dig som vill ha en unik upplevelse, så finns det möjlighet att boka individanpassade dagar på kursgården tillsammans med Eleonor Amora.

Detta är synnerligen lämpligt för dig som har större ansvarsområden eller en offentlig roll i samhället som innebär att du kanske inte vill öppna dig för andra i grupp.

Dagarna är också för dig som vill investera i egentid med fullt fokus på just din personliga och själsliga utveckling.

De passar också dig som vill fokusera till fullo på läkning, samt ha ett individanpassat hälsoschema med meditationer och healing just för din läkeprocess.

Investering: 3 dagar och dessa kostar 18.998 kronor inkl moms. Vill man delta som grupp under sådana dagar utgår rabatt om 1.898 kronor rabatt per person.
Vi erbjuder räntefri delbetalning via vår samarbetspartner.

 

I det priset ingår:

 • personlig kursplan, med exakt det du vill och behöver lära dig, vi beräknar kurstiden till cirka 5 timmar per dag, utifrån din energinivå;
 • personligt anpassad meditation online som du kan lyssna på efter din kurs hos oss;
 • onlinefilmer utifrån ditt behov under dessa dagar, som du även har tillgång till efter kursen;
 • samtal;
 • coachning
 • meditationer;
 • esoteriska lektioner
 • ekologiska (glutenfria) måltider på kursgården (frukost, lunch, middag, frukt);
 • enklare logi på kursgården i enskilt rum;
 • hämtning i Östersund eller på Östersund-Frösö flygplats;
 • skjuts tillbaka till Östersund eller Östersund-Frösö flygplats;
 • utflykter till kraftplats/-er, i mån om tid och väder, samt önskan;
 • individanpassad energibehandling genom heliga blomessenser från Glastonbury/Avalon och vatten från Chalice Well (Avalon) under dagarna du är här;
 • det går även att inkludera en regression (2 timmar) i någon av de timmar som är öronmärkta för utbildning, alternativt annan energibehandling. Allt enligt dina önskemål!

”Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim – fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.”

– Karin Tydén

 

Vi har en otroligt vacker natur med närheten till fjällen, och Storsjön med våra storsjöodjur (i form av vattendrakar) ett stenkast bort.

På gården finns hästar, påfåglar, höns, ankor, hund och katter. Vi har djurfritt  i det hus där du sover och har kurs.

 

Varmt välkommen önskar Eleonor Amora med familj

 

För kontakt, maila info@eleonoramora.se

Kom ihåg att läsa FAQ-sidan för info om bokning mm

 

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se 8 december, 2017

<< Prev
Next >>
Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors