0%

Individuella dagar på gården

För dig som vill ha en unik upplevelse, så finns det möjlighet att boka individuella dagar på gården tillsammans med Eleonor Amora.

Detta är synnerligen lämpligt för dig som har större ansvarsområden eller en offentlig roll i samhället som innebär att du kanske inte vill öppna dig för andra i grupp.

Dagarna är också för dig som vill investera i egentid med fullt fokus på just din personliga och själsliga utveckling.

De passar också dig som vill fokusera till fullo på läkning, samt ha ett individanpassat hälsoschema med meditationer och healing just för din läkeprocess.

 

Upplägg:

 • personligt anpassade dagar, med exakt det du vill och behöver lära dig samt göra, vi beräknar den aktiva tiden till cirka 5 timmar per dag, utifrån din energinivå;

 • personligt anpassad meditation online som du kan lyssna på efter din kurs hos oss;

 • onlinefilmer utifrån ditt behov under dessa dagar, som du även har tillgång till efter kursen;

 • samtal;

 • coachning;

 • meditationer;

 • esoterisk träning;

 • dragonyoga;

 • ekologiska (glutenfria) måltider på gården;

 • logi på närbeläget B&B;

 • hämtning i Östersund eller på Östersund-Frösö flygplats;

 • skjuts tillbaka till Östersund eller Östersund-Frösö flygplats;

 • utflykter till kraftplats/-er;

 • individanpassad energibehandling genom heliga blomessenser från Glastonbury/Avalon och vatten från Chalice Well (Avalon) under dagarna du är här;

 • det går även att inkludera en regression (2 timmar). Allt enligt dina önskemål!

 • under alla dessa dagar lever vi i ett samspel med naturen och området samt de universella energiflöden vi står under – men såklart främst ditt behov.

Pris:

 

default image

Jag arbetar med Mind Hacking och det innebär att jag rensar bort blockeringar och släpper fram människors power. Jag förändrar människor verklighet i sitt dagliga liv. För det krävs det att jag är i topptrim - fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Och precis som en elitidrottare vill jag ha de absolut bästa tränarna. När det kommer till det spirituella är Eleonor en av världens bästa inom området (och jag har mött en hel del). Hon hjälper mig att djupdyka i min själ, förstå och acceptera mina skuggor, bygga mina styrkor. Hon har en sällsynt förmåga att pinpointar rakt på sak vad du behöver veta och göra för att nå exakt dit du vill.

Jag åker regelbundet på individuella dagar hos Eleonor, för det är då jag gör kvantumsprång och rustar mig för mina uppdrag. Att få helt egna dagar, där vi gör allt utifrån mina förutsättningar, i min takt och med mitt fokus, har blivit en nödvändig lyx för mig.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image

Eleonor är fenomenal på att hitta vad det är som inte fungerar rent fysiskt i din kropp och vad du behöver göra för att läka. Det spelar ingen roll om det är skador, smärta, organobalanser, näringsbrister, trauman eller andra låsningar. Jag har haft en del obalanser i kroppen som har skapat fysiska problem. Trots massiva insatser från olika håll kunde jag inte kommit tillrätta med dem. Eleonor kunde direkt läsa av vad som var felet, orsaken till det och sedan ge mig råd om olika insatser jag behövde göra för att ställa allt till rätta.

Eleonor är numera min egen privata husläkare.

Karin Tydén www.karintyden.se

default image
Det är svårt att beskriva mina individuella dagar hos Eleonor. Jag visste inte vad som väntade mig när jag åkte dit och jag hade inte fullt landat i allt jag varit med om när jag reste hem.
Dagarna med Eleonor var livsomvälvande och livsavgörande. Jag fick fördjupad kunskap om mig själv, min livsryggsäck och hur min kropp bär mina gamla sår och kanaliserar allt jag varit med om i livet.
Eleonor har en otrolig skärpa och plockar upp det som är viktigt och avgörande för att kunna komma vidare. Eleonor har förmågan att se saker som du knappt förstått själv och hon gör det på ett ögonblick.
Jag har största respekt för Eleonors mediala förmågor. Med värme och klarhet har Eleonor hjälpt mig att komma till en ny nivå, både i mitt privatliv och yrkesliv.
Det är snart ett år sedan jag var hos Eleonor och fortfarande faller pusselbitarna på plats. Mer och mer förstår jag så oerhört betydelsefulla dagarna med Eleonor varit.
Kram Mona️

Mona

default image

När jag bokade individuella kursdagar på gården så hade jag inte en aning om vad som väntade…
På vägen dit satt jag i bilen och funderade på mina förväntningar och kom fram till att det bästa för mig var att komma dit som ett blankt papper som det skulle skrivas en historia i.

OCH så blev det! Det var dagar fyllda av upplevelser och öppnande av nya dörrar och insikter som kom!

Det jag upplevde de dagarna gjorde att jag påbörjade en resa för att hitta hem i mig själv.

Det dök upp väsen, jag fick ett av mina tidigare namn till mig, lära mig om energiarbete och besöka magiska kraftplatser-och det var inte allt!
Magin som dök upp då har växt allteftersom och är nu en naturlig del av min tillvaro.

Jag var hela tiden guidad av Eleonor på ett intuitivt och varmt sätt som gav mig trygghet i det nya.
Kursgården i sig har energier som ger väldigt bra förutsättningar för att kunna checka ut från sin vanliga vardag och fokusera på sig själv.!

Går man och letar i tillvaron och känner en inre tomhet så är det här en väldigt bra början för att påbörja letandet och hitta orsaken till tomheten.
Så var det för mig!

Om man har saker som man vet man bär på som man inte har en bra förklaring till så är det här också ett bra sätt att utforska det området.

Allt gott!

André

default image

Att få tillbringa några dagar på Eleonors kursgård och få ett varmt bemötande av henne själv och hennes familj var en upplevelse utöver det vanliga. Kraftplatserna, de andliga samtalen, läran om änglakorten, och inte minst regressionen som jag gjorde med hjälp av Eleonor har berikat min andliga utveckling något enormt. Regressionen var bland det häftigaste jag har upplevt, det kändes så starkt och äkta, och samtidigt tryggt och behagligt. Det ha gett mig en ökad förståelse för att vissa av de begränsningar som jag har upplevt i mitt nuvarande liv har sitt ursprung från medeltiden, då jag fick genomgå en djup trauma. Det har även hjälpt mig att få bättre ordning på mitt liv och kunna separera nutid från dåtid. 

Jag kan varmt rekommendera att besöka Eleonors kursgård, om man vill ha en upplevelse utöver det vanliga!

Giedre

Finansiering


Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig som kund olika former av finansieringslösningar. Wasa Kredit är ett helägt dotterbolag till Länsförsäkringar Bank med över 30 år på svenska marknaden. De vänder sig till både företag och privatpersoner och jobbar efter värdeorden snabbt, enkelt och personligt.
Är du intresserad av att veta mer? Fråga oss om vilka finansieringslösningar vi kan erbjuda dig genom Wasa Kredit.

Kontakta oss för att ansöka via info@eleonoramora.se

Play Cover Track Title
Track Authors