0%

Ka-Ama

SHARE

Ka-Ama är den yrkesroll som möter de av Medvetna Trossamfundets medlemmar som inom den allopatiska medicinen har terminala sjukdomar eller som står inför döden.

Medvetna Trossamfundet står upp för själens självbestämmande när det rör sitt avslut i detta jordeliv. Döden är en transformationsprocess precis som födelsen, och det behövs att vi i det moderna samhället slutar rädas att tala om detta. Ka-Ama betyder ”portalmoder” på sumeriska, och för oss är döden en portal och en öppning i tidsdimensionen precis som födelsen genom livmodern.

Våra Ka-Amas ger healing och kan hjälpa till att bearbeta sorgeprocesser, rädslor och helt enkelt ge ord till och beskrivningar för det vi ser som döden. Närvaro och omtanke är ledord för en Ka-Ama, och såklart har dessa tystnadsplikt.

Den separation och ensamhet som just nu genomsyrar vårt samhälle är inget Medvetna Trossamfundet vill se mer av i världen; vi möter varandra från hjärta till hjärta. Våra medlemmar behöver inte möta livsprocesser som dessa ensamma.

Mer information om utbildningen till Ka-Ama kommer under 2018.

Kolla in detta!
Play Cover Track Title
Track Authors