0%

Kontakt

Eleonor Amora är specialiserad på medialt självförsvar och multidimensionellt energiarbete,
vilka hon även tränar andra inom genom olika program och sessioner.

Som drakryttare arbetar hon ofta med sådant som andra medium räds att möta,
där hon är omtalad som en av världens främsta i sitt yrke.

Referenser från mycket nöjda klienter och deltagare allt från
Nya Zeeland, USA, England, Holland till Polen
– och såklart i hela Skandinavien – talar sitt tydliga språk.

Varmt välkommen att boka din tid eller program genom att maila info@eleonoramora.se!

Debbie är vår internationella Virtuella Assistent, och den som hjälper till med sociala medier, hemsidor och akademin mm. Hon kommunicerar både på svenska och engelska. Henne kan du nå på support@eleonoramora.se, och hon är även den du mailar för att få uppgifter från vår redovisningsbyrå som kvitton eller annat administrativt. Viktigt då är att du vet exakt vilket belopp och vilket datum du betalat in, för att de ska kunna hjälpa dig!

Nikki är vår internationella projektledare för Multiförfattarböckerna samt hoppar in och sköter andra projekt som vi har, och hon är även den som kommer att hjälpa dig att sköta deadlines och liknande i dessa. Henne kan du nå i våra sociala forum.

Du är varmt välkommen med din förfrågan!

Fristående

Eleonor Amora är namnskyddat hos Patent- och registreringsverket, och Eleonor är fristående samt obunden när det kommer till vilka företag hon samarbetar med.

Detta innebär att denna hemsida ej är att se som en offentlig hemsida för någon form av företag utan enbart för Eleonor Amora och de tjänster som hon erbjuder för närvarande. Hennes tjänster samt övriga utbud kan även de ändras och har förändrats sedan hon började arbeta som healer 1995. Hon individanpassar även både program samt tjänster, vilket innebär att detta utbud bara kan ses som ett smakprov.

Eftersom Eleonor Amora samarbetar med många företag och tjänster så kan det ibland bli så att du hänvisas att betala in till annat företag än det som nämns här, då hennes evenemang ibland arrangeras och produceras av andra företag.

 

Play Cover Track Title
Track Authors