0%

Kontakt

Vår allmänna mail är info@eleonoramora.se,
och det är hit alla förfrågningar om bokningar sker.

I vårt företag Storsjöliv så har vi fler personer än Eleonor Amora som arbetar:

Mattias är, förutom att vara gift med Eleonor Amora, även allt-i-allo på gården samt i företaget och ordnar de praktiska sakerna under kursdagarna. Skulle det bli problem med att flyg, tåg eller buss inte kommer i tid som det ska, så skicka honom ett sms på 070-311 65 57. Har du berättat om ditt flightnummer innan så håller han koll via Swedavia-appen om du är försenad. Han är den i företaget som har alla körkortsbehörigheter, inklusive buss och taxi, och kan ta sig an de mest beundransvärda backningar med stora fordonsekipage! (Obs! Du kan inte skicka sms till Mattias om bokningar av sessioner – detta telefonnummer rör endast överenskomna hämtningar vid flyg/tåg/buss under kursdagarna.)

Adrian tar hand om de praktiska sakerna med djuren under kursdagarna. Han håller även på att ta körkort för truck, bil och lastbil, och har sedan innan motorcykelkörkort samt skoterförarbevis, vilket gör att han kommer att hjälpa Mattias i hans roll att hämta på tåg och flyg från och med 2019. Han är även den av oss som agerar motorcykelbud, och som du snällt kan be att hämta pizzor åt er vid pizzerian under kursdagarna. 😉 (Ja, det händer, och vi låter alla äta det som de vill!) Ska du hyra skoter under dagarna här så är det Adrian som visar dig lederna, och han är även den som förbereder för resten av gruppen när vi ska ut och grilla eller liknande.

Mattias, Adrian och Eleonor turas om att köra ut deltagarna vid besök till kraftplatser under kursdagar.

Anneli är vår koordinator och den som skickar ut böcker och gillar att ta hand om alla våra papper samt att ordna med alla deadlines. Henne kan du nå på co@eleonoramora.se, och hon är även den du mailar för att få uppgifter från vår redovisningsbyrå ifall vi missat att skicka ut kvitton eller annat administrativt.

 

Du är varmt välkommen med din förfrågan!

 

 

Kursgården finns i: Ytterån, Jämtland, och man behöver boka tid innan man kommer hit.
Centret i England är öppet under kursdagarna där.

 

Arbetstider:  Eleonor Amora har ledigt alla måndagar och de fredagar då hon inte har kurser, vilket innebär att hon inte svarar på dina mail eller sms under denna tid.

När Eleonor Amora har kurser har hon ledigt måndag och tisdag efter kurshelgen.

Observera att det ibland kan ta några dagar och upp till en vecka för svar, då Eleonor Amora under 2019 jobbar på att distansera sig ännu mer från sociala medier och mail, för att få mer tid för familjen.

Om Eleonor Amora har glömt att svara dig på ett mail på över två veckor, så skriv igen. Det är inget personligt, utan ibland så aktualiseras det dåliga minnet efter tidigare års utbrändhet.

 

Play Cover Track Title
Track Authors